S. AL ZUHAIRI And M. DOĞAN, "Fonksiyonel Gıdaların Gastronomideki Önemi," ART/icle: Sanat & Tasarım Dergisi , vol.1, no.2, pp.249-267, 2021
AL ZUHAIRI, S. And DOĞAN, M. 2021. Fonksiyonel Gıdaların Gastronomideki Önemi. ART/icle: Sanat & Tasarım Dergisi , vol.1, no.2 , 249-267.
AL ZUHAIRI, S., & DOĞAN, M., (2021). Fonksiyonel Gıdaların Gastronomideki Önemi. ART/icle: Sanat & Tasarım Dergisi , vol.1, no.2, 249-267.
AL ZUHAIRI, Samara, And MURAT DOĞAN. "Fonksiyonel Gıdaların Gastronomideki Önemi," ART/icle: Sanat & Tasarım Dergisi , vol.1, no.2, 249-267, 2021
AL ZUHAIRI, Samara A. And DOĞAN, MURAT. "Fonksiyonel Gıdaların Gastronomideki Önemi." ART/icle: Sanat & Tasarım Dergisi , vol.1, no.2, pp.249-267, 2021
AL ZUHAIRI, S. And DOĞAN, M. (2021) . "Fonksiyonel Gıdaların Gastronomideki Önemi." ART/icle: Sanat & Tasarım Dergisi , vol.1, no.2, pp.249-267.
@article{article, author={Samara AL ZUHAIRI And author={MURAT DOĞAN}, title={Fonksiyonel Gıdaların Gastronomideki Önemi}, journal={ART/icle: Sanat & Tasarım Dergisi}, year=2021, pages={249-267} }