Z. ALKAY Et Al. , "Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi," 2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17) , Bayburt, Turkey, 2017
ALKAY, Z. Et Al. 2017. Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi. 2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17) , (Bayburt, Turkey).
ALKAY, Z., YILMAZ, M. T., MUSLU, A., & DERTLİ, E., (2017). Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi . 2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), Bayburt, Turkey
ALKAY, ZUHAL Et Al. "Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi," 2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), Bayburt, Turkey, 2017
ALKAY, ZUHAL Et Al. "Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi." 2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17) , Bayburt, Turkey, 2017
ALKAY, Z. Et Al. (2017) . "Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi." 2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17) , Bayburt, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZUHAL ALKAY Et Al. }, title={Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi}, congress name={2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17)}, city={Bayburt}, country={Turkey}, year={2017}}