A. S. ÇETİN And M. DOĞAN, "Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği," İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.2022, no.22, pp.988-1005, 2022
ÇETİN, A. S. And DOĞAN, M. 2022. Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.2022, no.22 , 988-1005.
ÇETİN, A. S., & DOĞAN, M., (2022). Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.2022, no.22, 988-1005.
ÇETİN, AYŞE, And MURAT DOĞAN. "Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği," İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.2022, no.22, 988-1005, 2022
ÇETİN, AYŞE S. And DOĞAN, MURAT. "Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği." İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.2022, no.22, pp.988-1005, 2022
ÇETİN, A. S. And DOĞAN, M. (2022) . "Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği." İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.2022, no.22, pp.988-1005.
@article{article, author={AYŞE SERAY ENGİN And author={MURAT DOĞAN}, title={Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği}, journal={İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2022, pages={988-1005} }