E. ÇİRİŞOĞLU And E. OLUM, "Türk Mutfağındaki Fonksiyonel Gıdaların Gastronomi Turizmi Açısından Önemi," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.4, pp.1659-1680, 2019
ÇİRİŞOĞLU, E. And OLUM, E. 2019. Türk Mutfağındaki Fonksiyonel Gıdaların Gastronomi Turizmi Açısından Önemi. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.4 , 1659-1680.
ÇİRİŞOĞLU, E., & OLUM, E., (2019). Türk Mutfağındaki Fonksiyonel Gıdaların Gastronomi Turizmi Açısından Önemi. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.4, 1659-1680.
ÇİRİŞOĞLU, EMEL, And EMİNE OLUM. "Türk Mutfağındaki Fonksiyonel Gıdaların Gastronomi Turizmi Açısından Önemi," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.4, 1659-1680, 2019
ÇİRİŞOĞLU, EMEL And OLUM, EMİNE. "Türk Mutfağındaki Fonksiyonel Gıdaların Gastronomi Turizmi Açısından Önemi." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.4, pp.1659-1680, 2019
ÇİRİŞOĞLU, E. And OLUM, E. (2019) . "Türk Mutfağındaki Fonksiyonel Gıdaların Gastronomi Turizmi Açısından Önemi." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.4, pp.1659-1680.
@article{article, author={EMEL ÇİRİŞOĞLU And author={EMİNE OLUM}, title={Türk Mutfağındaki Fonksiyonel Gıdaların Gastronomi Turizmi Açısından Önemi}, journal={Türk Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2019, pages={1659-1680} }