İ. H. Tekiner Et Al. , "Gıda Kaynaklı Dirençli Bakteriler: Gıda Güvenliği ve Gastronomi Disiplini Açısından Önemi," Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kocaeli, Turkey, 2018
Tekiner, İ. H. Et Al. 2018. Gıda Kaynaklı Dirençli Bakteriler: Gıda Güvenliği ve Gastronomi Disiplini Açısından Önemi. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Kocaeli, Turkey).
Tekiner, İ. H., Orhan, H. İ., Hülağa Kaderoğlu, G., & Köklü, O., (2018). Gıda Kaynaklı Dirençli Bakteriler: Gıda Güvenliği ve Gastronomi Disiplini Açısından Önemi . Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kocaeli, Turkey
Tekiner, İsmail Et Al. "Gıda Kaynaklı Dirençli Bakteriler: Gıda Güvenliği ve Gastronomi Disiplini Açısından Önemi," Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kocaeli, Turkey, 2018
Tekiner, İsmail H. Et Al. "Gıda Kaynaklı Dirençli Bakteriler: Gıda Güvenliği ve Gastronomi Disiplini Açısından Önemi." Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kocaeli, Turkey, 2018
Tekiner, İ. H. Et Al. (2018) . "Gıda Kaynaklı Dirençli Bakteriler: Gıda Güvenliği ve Gastronomi Disiplini Açısından Önemi." Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kocaeli, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İsmail Hakkı Tekiner Et Al. }, title={Gıda Kaynaklı Dirençli Bakteriler: Gıda Güvenliği ve Gastronomi Disiplini Açısından Önemi}, congress name={Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Kocaeli}, country={Turkey}, year={2018}}