A. Özgen Et Al. , "Süt Ürünleri ve Probiyotikler," In Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi , Ankara: Türkiye Klinikleri Yayınevi, 2019, pp.139-145.
Özgen, A. Et Al. Süt Ürünleri ve Probiyotikler. 2019. In Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi , Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, 139-145.
Özgen, A., Baba, S., Tan Erkoç, N., Pehlevan, F., & Nizamlıoğlu, M., (2019). Süt Ürünleri ve Probiyotikler. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (pp.139-145), Ankara: Türkiye Klinikleri Yayınevi.
Özgen, Arzu Et Al. "Süt Ürünleri ve Probiyotikler." In Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi , 139-145. Ankara: Türkiye Klinikleri Yayınevi, 2019
Özgen, Arzu Et Al. "Süt Ürünleri ve Probiyotikler." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi , Türkiye Klinikleri Yayınevi, 2019, pp.139-145.
Özgen, A. Et Al. (2019) "Süt Ürünleri ve Probiyotikler", Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi . Ankara: Türkiye Klinikleri Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Arzu Özgen Et Al. }, chaptertitle={Süt Ürünleri ve Probiyotikler}, booktitle={ Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi}, publisher={Türkiye Klinikleri Yayınevi}, city={Ankara},year={2019} }