O. C. TEKİNŞEN Et Al. , "Tulum peyniri üretiminde sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi," Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.14, no.2, pp.63-70, 1998
TEKİNŞEN, O. C. Et Al. 1998. Tulum peyniri üretiminde sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.14, no.2 , 63-70.
TEKİNŞEN, O. C., NİZAMLIOĞLU, M., KELEŞ, A., ATASEVER, M., & GÜNER, A., (1998). Tulum peyniri üretiminde sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.14, no.2, 63-70.
TEKİNŞEN, O Et Al. "Tulum peyniri üretiminde sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi," Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.14, no.2, 63-70, 1998
TEKİNŞEN, O C. Et Al. "Tulum peyniri üretiminde sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi." Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.14, no.2, pp.63-70, 1998
TEKİNŞEN, O. C. Et Al. (1998) . "Tulum peyniri üretiminde sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi." Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.14, no.2, pp.63-70.
@article{article, author={O CENAP TEKİNŞEN Et Al. }, title={Tulum peyniri üretiminde sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi}, journal={Eurasian Journal of Veterinary Sciences}, year=1998, pages={63-70} }