E. Genç Yılmaz Et Al. , "Avokado yağının karakteristik özellikleri ve üretim teknolojisi," Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi , vol.16, no.64, pp.291-320, 2022
Genç Yılmaz, E. Et Al. 2022. Avokado yağının karakteristik özellikleri ve üretim teknolojisi. Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi , vol.16, no.64 , 291-320.
Genç Yılmaz, E., Yıldırım Vardin, A., & Yorulmaz, A., (2022). Avokado yağının karakteristik özellikleri ve üretim teknolojisi. Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi , vol.16, no.64, 291-320.
Genç Yılmaz, EZGİ, Aslı Yıldırım Vardin, And Aslı Yorulmaz. "Avokado yağının karakteristik özellikleri ve üretim teknolojisi," Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi , vol.16, no.64, 291-320, 2022
Genç Yılmaz, EZGİ G. Et Al. "Avokado yağının karakteristik özellikleri ve üretim teknolojisi." Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi , vol.16, no.64, pp.291-320, 2022
Genç Yılmaz, E. Yıldırım Vardin, A. And Yorulmaz, A. (2022) . "Avokado yağının karakteristik özellikleri ve üretim teknolojisi." Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi , vol.16, no.64, pp.291-320.
@article{article, author={EZGİ GENÇ YILMAZ Et Al. }, title={Avokado yağının karakteristik özellikleri ve üretim teknolojisi}, journal={Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi}, year=2022, pages={291-320} }