A. S. ÇETİN, "Köpükler," In Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları , Ankara: Nobel, 2022, pp.43-60.
ÇETİN, A. S. Köpükler. 2022. In Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları , Nobel, Ankara, 43-60.
ÇETİN, A. S., (2022). Köpükler. Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları (pp.43-60), Ankara: Nobel.
ÇETİN, AYŞE. "Köpükler." In Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları , 43-60. Ankara: Nobel, 2022
ÇETİN, AYŞE S. . "Köpükler." Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları , Nobel, 2022, pp.43-60.
ÇETİN, A. S. (2022) "Köpükler", Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları . Ankara: Nobel.
@bookchapter{bookchapter, author ={AYŞE SERAY ENGİN}, chaptertitle={Köpükler}, booktitle={ Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları}, publisher={Nobel}, city={Ankara},year={2022} }