E. Çirişoğlu, "GASTRONOMİ KONULU BELGESELLERİN İNCELENMESİ: “YİYECEĞİN SERÜVENİ” ÖRNEĞİ," II. International Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Symposium , pp.1-12, 2022
Çirişoğlu, E. 2022. GASTRONOMİ KONULU BELGESELLERİN İNCELENMESİ: “YİYECEĞİN SERÜVENİ” ÖRNEĞİ. II. International Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Symposium , 1-12.
Çirişoğlu, E., (2022). GASTRONOMİ KONULU BELGESELLERİN İNCELENMESİ: “YİYECEĞİN SERÜVENİ” ÖRNEĞİ . II. International Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Symposium (pp.1-12).
Çirişoğlu, EMEL. "GASTRONOMİ KONULU BELGESELLERİN İNCELENMESİ: “YİYECEĞİN SERÜVENİ” ÖRNEĞİ," II. International Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Symposium, 2022
Çirişoğlu, EMEL. "GASTRONOMİ KONULU BELGESELLERİN İNCELENMESİ: “YİYECEĞİN SERÜVENİ” ÖRNEĞİ." II. International Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Symposium , pp.1-12, 2022
Çirişoğlu, E. (2022) . "GASTRONOMİ KONULU BELGESELLERİN İNCELENMESİ: “YİYECEĞİN SERÜVENİ” ÖRNEĞİ." II. International Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Symposium , pp.1-12.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMEL ÇİRİŞOĞLU}, title={GASTRONOMİ KONULU BELGESELLERİN İNCELENMESİ: “YİYECEĞİN SERÜVENİ” ÖRNEĞİ}, congress name={II. International Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Symposium}, city={}, country={}, year={2022}, pages={1-12} }