M. ÇERKEZ Et Al. , "Tarihi ve Kültürel Özellikleri İle Kars’taki Turizm Faaliyetlerinde Gastronomik Unsurların Önemi," Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi , vol.1, no.50, pp.43-63, 2021
ÇERKEZ, M. Et Al. 2021. Tarihi ve Kültürel Özellikleri İle Kars’taki Turizm Faaliyetlerinde Gastronomik Unsurların Önemi. Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi , vol.1, no.50 , 43-63.
ÇERKEZ, M., ERDEN, A. E., & KIZILDEMİR, Ö., (2021). Tarihi ve Kültürel Özellikleri İle Kars’taki Turizm Faaliyetlerinde Gastronomik Unsurların Önemi. Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi , vol.1, no.50, 43-63.
ÇERKEZ, MEHTAP, ARİF EMRE ERDEN, And ÖZGÜR KIZILDEMİR. "Tarihi ve Kültürel Özellikleri İle Kars’taki Turizm Faaliyetlerinde Gastronomik Unsurların Önemi," Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi , vol.1, no.50, 43-63, 2021
ÇERKEZ, MEHTAP Et Al. "Tarihi ve Kültürel Özellikleri İle Kars’taki Turizm Faaliyetlerinde Gastronomik Unsurların Önemi." Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi , vol.1, no.50, pp.43-63, 2021
ÇERKEZ, M. ERDEN, A. E. And KIZILDEMİR, Ö. (2021) . "Tarihi ve Kültürel Özellikleri İle Kars’taki Turizm Faaliyetlerinde Gastronomik Unsurların Önemi." Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi , vol.1, no.50, pp.43-63.
@article{article, author={MEHTAP ÇERKEZ Et Al. }, title={Tarihi ve Kültürel Özellikleri İle Kars’taki Turizm Faaliyetlerinde Gastronomik Unsurların Önemi}, journal={Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi}, year=2021, pages={43-63} }