M. T. YILMAZ Et Al. , "Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," 18.Biyoteknolojisi Kongresi , Turkey, 2016
YILMAZ, M. T. Et Al. 2016. Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. 18.Biyoteknolojisi Kongresi , (Turkey).
YILMAZ, M. T., MUSLU, A., DERTLİ, E., & TOKER, Ö. S., (2016). Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi . 18.Biyoteknolojisi Kongresi, Turkey
YILMAZ, MUSTAFA Et Al. "Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," 18.Biyoteknolojisi Kongresi, Turkey, 2016
YILMAZ, MUSTAFA T. Et Al. "Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." 18.Biyoteknolojisi Kongresi , Turkey, 2016
YILMAZ, M. T. Et Al. (2016) . "Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." 18.Biyoteknolojisi Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA TAHSİN YILMAZ Et Al. }, title={Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={18.Biyoteknolojisi Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}