M. ÇERKEZ And A. ALBAYRAK, "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Gıda Alerjilerine İlişkin Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi," 2. Uluslararası Yeni Nesiller ve Turizmde Yeni Eğilimler Kongresi , Sakarya, Turkey, pp.247-258, 2021
ÇERKEZ, M. And ALBAYRAK, A. 2021. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Gıda Alerjilerine İlişkin Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi. 2. Uluslararası Yeni Nesiller ve Turizmde Yeni Eğilimler Kongresi , (Sakarya, Turkey), 247-258.
ÇERKEZ, M., & ALBAYRAK, A., (2021). Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Gıda Alerjilerine İlişkin Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi . 2. Uluslararası Yeni Nesiller ve Turizmde Yeni Eğilimler Kongresi (pp.247-258). Sakarya, Turkey
ÇERKEZ, MEHTAP, And ASLI ALBAYRAK. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Gıda Alerjilerine İlişkin Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi," 2. Uluslararası Yeni Nesiller ve Turizmde Yeni Eğilimler Kongresi, Sakarya, Turkey, 2021
ÇERKEZ, MEHTAP And ALBAYRAK, ASLI. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Gıda Alerjilerine İlişkin Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi." 2. Uluslararası Yeni Nesiller ve Turizmde Yeni Eğilimler Kongresi , Sakarya, Turkey, pp.247-258, 2021
ÇERKEZ, M. And ALBAYRAK, A. (2021) . "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Gıda Alerjilerine İlişkin Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi." 2. Uluslararası Yeni Nesiller ve Turizmde Yeni Eğilimler Kongresi , Sakarya, Turkey, pp.247-258.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHTAP ÇERKEZ And author={ASLI ALBAYRAK}, title={Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Gıda Alerjilerine İlişkin Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi}, congress name={2. Uluslararası Yeni Nesiller ve Turizmde Yeni Eğilimler Kongresi}, city={Sakarya}, country={Turkey}, year={2021}, pages={247-258} }