Ö. TAŞTAN Et Al. , "Vurgulu Işık Uygulamasının Tava Ekmeğinde Küflenme ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri," Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi (Erzurum) , Erzurum, Turkey, 2023
TAŞTAN, Ö. Et Al. 2023. Vurgulu Işık Uygulamasının Tava Ekmeğinde Küflenme ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri. Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi (Erzurum) , (Erzurum, Turkey).
TAŞTAN, Ö., AKPINAR, D. D., SAĞLAM, K., ŞİMŞEK, Ö., & BAYSAL, T., (2023). Vurgulu Işık Uygulamasının Tava Ekmeğinde Küflenme ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri . Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi (Erzurum), Erzurum, Turkey
TAŞTAN, ÖZGE Et Al. "Vurgulu Işık Uygulamasının Tava Ekmeğinde Küflenme ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri," Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi (Erzurum), Erzurum, Turkey, 2023
TAŞTAN, ÖZGE Et Al. "Vurgulu Işık Uygulamasının Tava Ekmeğinde Küflenme ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri." Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi (Erzurum) , Erzurum, Turkey, 2023
TAŞTAN, Ö. Et Al. (2023) . "Vurgulu Işık Uygulamasının Tava Ekmeğinde Küflenme ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri." Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi (Erzurum) , Erzurum, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZGE TAŞTAN Et Al. }, title={Vurgulu Işık Uygulamasının Tava Ekmeğinde Küflenme ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri}, congress name={Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi (Erzurum)}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2023}}