Dr. Öğr. Üyesi ÖZGÜR KIZILDEMİR


UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

8

Atıf (Scholar)

8

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

30

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

5

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

32

Proje

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2013 - 2017

2013 - 2017

Doktora

Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr), Türkiye

2011 - 2013

2011 - 2013

Yüksek Lisans

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik (Yl) (Tezli), Türkiye

2007 - 2011

2007 - 2011

Lisans

Sakarya Üniversitesi, İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2017

2017

Doktora

Turizmin ekonomik etkilerinin bölgesel kalkınma açısından değerlendirilmesi: Adana örneği

Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr)

2013

2013

Yüksek Lisans

Termal otel işletmelerinde katı atık yönetimi: Ön büro departmanındaki uygulamalara yönelik bir araştırma Sürdürülebilir Kalkınma

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik (Yl) (Tezli)

Akademik Ünvanlar / Görevler

2014 - 2018

2014 - 2018

Araştırma Görevlisi

Adana Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü

Yönetimsel Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Bölüm Başkan Yardımcısı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Dekan Yardımcısı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

2019 - 2021

2019 - 2021

Bölüm Başkanı

İstanbul Gelişim Üniversitesi

2018 - 2021

2018 - 2021

Genel Sekreter Yardımcısı

İstanbul Gelişim Üniversitesi

2017 - 2018

2017 - 2018

Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

Adana Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

Menü Tasarımı ve Maliyet Analizleri

Teze Giriş ve Seminer

Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Uzmanlık Alan Dersi

Profesyonel Restoran Yönetimi

Gastronomi Turizmi

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü ve Menü Planlama

Çağdaş İşletmecilik ve Yönetim Yaklaşımları

Girişimciliğin Temel Kuramları

Lisans

Lisans

Banket Satış ve Organizasyonu

Turizm Ekonomisi

Staj

İşletmede Mesleki Eğitim

Yaz Stajı II

Yaz Stajı I

Bitirme Projesi

Yiyecek ve İçecek Pazarlama ve Satış

Gastroturizm

Servis Teknikleri ve Görgü Kuralları

Türk ve Dünya Mutfakları

Yiyecek ve İçeçek İşletmelerinde Satış ve Pazarlama

Makaleler

Tümü (2)
TRDizin (2)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2018

2018

1. İstanbul’daki Çin Restoranlarına Yönelik Yapılan Yorumların ve E-Şikâyetlerin Değerlendirilmesi

İBİŞ S., KIZILDEMİR Ö., ÇÖP S.

1.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Konferansı, Sakarya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.321-332, (Tam Metin Bildiri)