Eğitim Bilgileri
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorÖn Lisans
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Hukuk Bölümü, Türkiye
2019 - 2021
2019 - 2021Ön Lisans
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye
2013 - 2017
2013 - 2017Doktora
Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr), Türkiye
2012 - 2013
2012 - 2013Yüksek Lisans
Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), Türkiye
2010 - 2012
2010 - 2012Yüksek Lisans
İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), Türkiye
2002 - 2007
2002 - 2007Lisans
Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2017
2017Doktora
Asya Pasifik turizm pazarının Türkiye açısından analizi
Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr)
2013
2013Yüksek Lisans
Sürdürülebilir turizm açısından Acarlar Longozunun yerel paydaşlar tarafından değerlendirilmesine yönelik bir araştırma
İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)
2013
2013Yüksek Lisans
Sürdürülebilir turizm açısından Acarlar Longozunun yerel paydaşlar tarafından değerlendirilmesine yönelik bir araştırma
Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)
Akademik Ünvanlar / Görevler
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam Ediyorİstanbul Galata Üniversitesi, Sanat Ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2012 - 2018
2012 - 2018Araştırma Görevlisi
Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
Yönetimsel Görevler
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorBölüm Başkanı
İstanbul Galata Üniversitesi
2019 - 2019
2019 - 2019Bölüm Başkanı
İstanbul Gelişim Üniversitesi
2018 - 2019
2018 - 2019Bölüm Başkan Yardımcısı
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Verdiği Dersler
Yüksek Lisans
Yüksek Lisans
Bilim Felsefesi ve Metodoloji
Liderlik ve Motivasyon
Örgütsel Davranış ve Örgüt Kültürü
Sağlık Hizmetlerinde Pazarlama
Lisans
Lisans
Yiyecek İçecek İşletmeciliği ve Yönetimi
Yiyecek İçecek Tarihi ve Kültürü
Ağırlama Endüstrisi ve Gastronomiye Giriş
Restoran Yönetimi ve Mutfak Tasarımı
Mutfakta İş Güvenliği ve İlkyardım Bilgisi
Gastronomiye Giriş
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
Biletleme ve Rezervasyon
Rekreasyon
Turizm Coğrafyası
İletişim ve İnsan İlişkileri
Turizm Rehberliği
İşletme Yönetimi II
Turizmde Animasyon
Turizm Rehberliği II
Yönetilen Tezler
2021
2021Doktora
Güney Amerika turizm pazarının Türkiye algısı ve Türkiye açısından analizi
SALİM İ. (Danışman)
M.CANER(Öğrenci)
Makaleler
Tümü (2)
TRDizin (2)
2019
20191. Afyonkarahisar’da Faaliyet Gösteren Beş Yıldızlı Otel İşletmelerine Yönelik Yapılan Yorumların ve E-Şikâyetlerin Değerlendirilmesi
KIZILDEMİR Ö., İBİŞ S., ÇÖP S.
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi (elektronik)
, cilt.18, sa.71, ss.1315-1324, 2019 (TRDizin)
2019
20192. İstanbul’daki Çin Restoranlarına Yönelik Yapılan Yorumların ve E-Şikâyetlerin Değerlendirilmesi
İBİŞ S., KIZILDEMİR Ö., ÇÖP S.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.7, sa.1, ss.505-521, 2019 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2018
20181. İstanbul’daki Çin Restoranlarına Yönelik Yapılan Yorumların ve E-Şikâyetlerin Değerlendirilmesi
İBİŞ S., KIZILDEMİR Ö., ÇÖP S.
1.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Konferansı, Sakarya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.321-332, (Tam Metin Bildiri)
2018
20182. Afyonkarahisar’da Faaliyet Gösteren Beş Yıldızlı Otel İşletmelerine Yönelik Yapılan Yorumların ve E-Şikâyetlerin Değerlendirilmesi
KIZILDEMİR Ö., İBİŞ S., ÇÖP S.
19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2020
20201. Turizmde İnovasyon ve Bölgesel Kalkınma
İBİŞ S., ÇÖP S., KIZILDEMİR Ö.
Detay Yayıncılık, 2020