Restoranlarda İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamalarının Çalışan Sadakati İle Olan İlişkisinde Hizmet Kalitesi Anlayışının Aracılık Etkisi: İstanbul’da Bir Uygulama
ÜNAL A., DEMİRKOL Ş.
İşletme Araştırmaları Dergisi, cilt.17, sa.2, ss.1033-1055, 2025 (TRDizin)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
17
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2025
-
Doi Numarası:
10.20491/isarder.2025-2027
-
Dergi Adı:
İşletme Araştırmaları Dergisi
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.1033-1055
-
İstanbul Gelişim Üniversitesi Adresli:
Evet