Restoranlarda İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamalarının Çalışan Sadakati İle Olan İlişkisinde Hizmet Kalitesi Anlayışının Aracılık Etkisi: İstanbul’da Bir Uygulama


ÜNAL A., DEMİRKOL Ş.

İşletme Araştırmaları Dergisi, cilt.17, sa.2, ss.1033-1055, 2025 (TRDizin)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 17 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.20491/isarder.2025-2027
  • Dergi Adı: İşletme Araştırmaları Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.1033-1055
  • İstanbul Gelişim Üniversitesi Adresli: Evet