Osmanlı Mutfak Rotası: Balkan ve Türk Mirasının Gastronomi Turizminde Bütünleştirici Bir Model Olarak Değerlendirilmesi
ÖZAYDIN E. C., ÇEVİK A.
SAKARYA ÜNIVERSITESI TÜRK AKADEMI DERGISI, cilt.4, sa.2, ss.38-52, 2025 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
4
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2025
-
Doi Numarası:
10.62122/sautad.1820811
-
Dergi Adı:
SAKARYA ÜNIVERSITESI TÜRK AKADEMI DERGISI
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Central & Eastern European Academic Source (CEEAS), Directory of Open Access Journals
-
Sayfa Sayıları:
ss.38-52
-
İstanbul Gelişim Üniversitesi Adresli:
Evet