Osmanlı Mutfak Rotası: Balkan ve Türk Mirasının Gastronomi Turizminde Bütünleştirici Bir Model Olarak Değerlendirilmesi


ÖZAYDIN E. C., ÇEVİK A.

SAKARYA ÜNIVERSITESI TÜRK AKADEMI DERGISI, cilt.4, sa.2, ss.38-52, 2025 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 4 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.62122/sautad.1820811
  • Dergi Adı: SAKARYA ÜNIVERSITESI TÜRK AKADEMI DERGISI
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Central & Eastern European Academic Source (CEEAS), Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.38-52
  • İstanbul Gelişim Üniversitesi Adresli: Evet