BÖLÜM 10: GASTRONOMİ TURİZMİ VE KIRSAL TURİZMİN EKONOMİK KALKINMAYA ETKİLERİ


Creative Commons License

Sağlam M. B.

2. SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER, BENGÜ ŞEKEROĞLU,KÜBRA GÜL, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.125-134, 2022

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2022
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.125-134
  • Editörler: BENGÜ ŞEKEROĞLU,KÜBRA GÜL, Editör
  • Açık Arşiv Koleksiyonu: AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
  • İstanbul Gelişim Üniversitesi Adresli: Evet