Öğr. Gör. ADEM YETİM


İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, AŞÇILIK

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

1

Proje

1

Açık Erişim

1

Eğitim Bilgileri

2019 - 2022

2019 - 2022

Yüksek Lisans

Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye

2012 - 2015

2012 - 2015

Lisans

Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye

2010 - 2012

2010 - 2012

Ön Lisans

Beykent Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2022

2022

Yüksek Lisans

Hatay'da geçiş dönemlerinde yapılan mutfak uygulamaları

Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

Akademik Ünvanlar / Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Mersin Üniversitesi, Anamur Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU

Yönetimsel Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Bölüm Başkanı

İstanbul Gelişim Üniversitesi

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Yöresel Türk ve Osmanlı Mutfağı

Yiyecek İçecek Yönetimi

TÜRK MUTFAĞI

OSMANLI MUTFĞI

MUTFAK UYGULMALARI III

İLERİ PASTACILIK UYGULAMALARI

DÜNYA MUTFĞI

MUTFAK UYGULAMALARI II

Ön Lisans

Ön Lisans

PASTACILIK UYGULAMALARI

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

sSOĞUK MUTFAK UYGULAMARI

DÜNYA MUTFAĞI UYGULAMALARI

TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI

Makaleler

Tümü (1)
TRDizin (1)