Metrikler
Eğitim Bilgileri
2019 - 2022
2019 - 2022Yüksek Lisans
Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
2012 - 2015
2012 - 2015Lisans
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
2010 - 2012
2010 - 2012Ön Lisans
Beykent Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2022
2022Yüksek Lisans
Hatay'da geçiş dönemlerinde yapılan mutfak uygulamaları
Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
Akademik Ünvanlar / Görevler
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Mersin Üniversitesi, Anamur Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
2015 - Devam Ediyor
2015 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU
Yönetimsel Görevler
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorBölüm Başkanı
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Makaleler
Tümü (1)
TRDizin (1)
2017
20171. The examination of spices used in the Ottoman palace cuisine
Yıkmış S., Sağlam K., Yetim A.
Journal of Human Sciences
, cilt.14, sa.1, ss.1000-1016, 2017 (TRDizin)