Yönetimsel Görevler
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Kastamonu Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Lisans Deniz Mahsulleri
-
Lisans Türk Mutfağı
-
Lisans Artizan Çikolatacılık
-
Lisans İçecekler
-
Lisans Yemek ve Kültürel Antropoloji
-
Ön Lisans Mesleki Uygulamalar II
-
Lisans Türk ve Dünya Mutfakları
-
Ön Lisans Mutfak Tarihi ve Kültürü
-
Lisans Gastronomiye Giriş
-
Lisans Miksoloji
-
Ön Lisans Yiyecek İçecek Maliyeti
-
Lisans Servis Teknikleri ve Görgü Kuralları
-
Lisans Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü
-
Lisans İklim Değişikliği ve Biyoçeşitlilik
-
Lisans Restoran Tasarımı ve Yöneticiliği
-
Ön Lisans Yiyecek İçecek Servisi
-
Lisans Yiyecek ve İçecek İşletmesi Yönetimi
-
Lisans Gastroturizm
-
Lisans Ekolojik Gastronomi
-
Lisans Gastronomi Kültür ve Turizm
-
Lisans Şarap Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Turizm İşletmeciliği
-
Lisans Sosyal Medya Uygulamaları
-
Lisans Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
-
Lisans Mutfak Terminolojisi
-
Lisans Gastronomi, Kültür ve Turizm
-
Lisans Turizm Endüstrisi
-
Lisans Menü Planlama
-
Lisans Servis Teknikleri
-
Lisans Yemek, Kültür ve Toplum
-
Lisans Vejetaryenlerde Beslenme
-
Lisans Otellerde Yiyecek İçecek Yönetimi
-
Lisans İçeceklere Giriş
-
Lisans Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü