Akademik Ünvanlar
1
-
2025 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Yönetimsel Görevler
1
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Kastamonu Üniversitesi
Verdiği Dersler
34
-
Lisans
Deniz Mahsulleri
Türk Mutfağı
Artizan Çikolatacılık
İçecekler
Yemek ve Kültürel Antropoloji
Türk ve Dünya Mutfakları
Gastronomiye Giriş
Miksoloji
Servis Teknikleri ve Görgü Kuralları
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü
İklim Değişikliği ve Biyoçeşitlilik
Restoran Tasarımı ve Yöneticiliği
Yiyecek ve İçecek İşletmesi Yönetimi
Gastroturizm
Ekolojik Gastronomi
Gastronomi Kültür ve Turizm
Şarap Bilimi ve Teknolojisi
Turizm İşletmeciliği
Sosyal Medya Uygulamaları
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Mutfak Terminolojisi
Gastronomi, Kültür ve Turizm
Turizm Endüstrisi
Menü Planlama
Servis Teknikleri
Yemek, Kültür ve Toplum
Vejetaryenlerde Beslenme
Otellerde Yiyecek İçecek Yönetimi
İçeceklere Giriş
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
-
Ön Lisans
Mesleki Uygulamalar II
Mutfak Tarihi ve Kültürü
Yiyecek İçecek Maliyeti
Yiyecek İçecek Servisi