Eğitim Bilgileri
2017 - 2018
2017 - 2018Doktora
Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Dr), Türkiye
2005 - 2018
2005 - 2018Lisans
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Pr., Türkiye
2012 - 2015
2012 - 2015Yüksek Lisans
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), Türkiye
Yaptığı Tezler
2015
2015Yüksek Lisans
Marka konumlandırmada sosyal sorumluluk kampanyalarının etkisi: İstanbul ilindeki zincir restoran işletmelerinde bir araştırma
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)
Akademik Ünvanlar / Görevler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Yönetimsel Görevler
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorBölüm Başkan Yardımcısı
Kastamonu Üniversitesi
Verdiği Dersler
Lisans
İklim Değişikliği ve Biyoçeşitlilik
Lisans
Deniz Mahsulleri
Türk Mutfağı
Artizan Çikolatacılık
İçecekler
Yemek ve Kültürel Antropoloji
Türk ve Dünya Mutfakları
Gastronomiye Giriş
Miksoloji
Servis Teknikleri ve Görgü Kuralları
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü
İklim Değişikliği ve Biyoçeşitlilik
Restoran Tasarımı ve Yöneticiliği
Yiyecek ve İçecek İşletmesi Yönetimi
Gastroturizm
Ekolojik Gastronomi
Gastronomi Kültür ve Turizm
Şarap Bilimi ve Teknolojisi
Turizm İşletmeciliği
Sosyal Medya Uygulamaları
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Mutfak Terminolojisi
Gastronomi, Kültür ve Turizm
Turizm Endüstrisi
Menü Planlama
Servis Teknikleri
Yemek, Kültür ve Toplum
Vejetaryenlerde Beslenme
Otellerde Yiyecek İçecek Yönetimi
İçeceklere Giriş
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Makaleler
Tümü (1)
TRDizin (1)
2018
20181. Korku Çekiciliğinin Gıda Korkusu Üzerine Etkisi
ÖZER E. Z., AKSOY M.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.6, sa.1, ss.359-369, 2018 (TRDizin)