Öğr. Gör. ELİF ZEYNEP ÖZER


İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, AŞÇILIK

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2017 - 2018

2017 - 2018

Doktora

Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Dr), Türkiye

2005 - 2018

2005 - 2018

Lisans

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Pr., Türkiye

2012 - 2015

2012 - 2015

Yüksek Lisans

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), Türkiye

Yaptığı Tezler

2015

2015

Yüksek Lisans

Marka konumlandırmada sosyal sorumluluk kampanyalarının etkisi: İstanbul ilindeki zincir restoran işletmelerinde bir araştırma

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)

Akademik Ünvanlar / Görevler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Yönetimsel Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Bölüm Başkan Yardımcısı

Kastamonu Üniversitesi

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Deniz Mahsulleri

Türk Mutfağı

Artizan Çikolatacılık

İçecekler

Yemek ve Kültürel Antropoloji

Türk ve Dünya Mutfakları

Gastronomiye Giriş

Miksoloji

Servis Teknikleri ve Görgü Kuralları

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü

İklim Değişikliği ve Biyoçeşitlilik Sürdürülebilir Kalkınma

Restoran Tasarımı ve Yöneticiliği

Yiyecek ve İçecek İşletmesi Yönetimi

Gastroturizm

Ekolojik Gastronomi

Gastronomi Kültür ve Turizm

Şarap Bilimi ve Teknolojisi

Turizm İşletmeciliği

Sosyal Medya Uygulamaları

Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü

Mutfak Terminolojisi

Gastronomi, Kültür ve Turizm

Turizm Endüstrisi

Menü Planlama

Servis Teknikleri

Yemek, Kültür ve Toplum

Vejetaryenlerde Beslenme

Otellerde Yiyecek İçecek Yönetimi

İçeceklere Giriş

Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki Uygulamalar II

Mutfak Tarihi ve Kültürü

Yiyecek İçecek Maliyeti

Yiyecek İçecek Servisi

Makaleler

Tümü (1)
TRDizin (1)