Metrikler
Eğitim Bilgileri
2014 - 2020
2014 - 2020Doktora
Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye
2011 - 2013
2011 - 2013Yüksek Lisans
University of Illinois at Urbana-Champaign, Amerika Birleşik Devletleri
2007 - 2010
2007 - 2010Lisans
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2022
2022Doktora
Buğday Gluteninin Enzimatik Hidrolizi, Fizikokimyasal, Teknolojik ve BiyoaktifÖzelliklerinin Belirlenmesi
Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)
2013
2013Yüksek Lisans
In situ observation of the distribution and location of gliadin as a function of mixing time in wheat flour dough using quantum dots
University of Illinois at Urbana-Champaign
Akademik Ünvanlar / Görevler
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi
Muş Alparslan Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Makaleler
Tümü (1)
Scopus (1)
TRDizin (1)
2017
20171. Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu
YILMAZ M. T., MUSLU A., KARASU S., BOZKURT F., DERTLİ E.
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.14, ss.71-80, 2017 (Scopus, TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2015
20151. Bayburt’xxun değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi
YILMAZ M. T., MUSLU A., DERTLİ E., KARA H. H., BOZKURT F.
Bal Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Ocak 2015, (Özet Bildiri)