Arş. Gör. GÜLDANE YILDIRIM
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
3
Tümü (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (1)
1.
In vitro glycemic index, antioxidant capacity, and sensorial properties of breads enriched with broccoli sprouts
BAYRAM H. M.
,
Ozkan K.
,
YILDIRIM G.
,
Yilmaz M. Y.
,
ÖZTÜRKCAN S. A.
,
SAĞDIÇ O.
Nutrition and Food Science
, cilt.55, sa.4, ss.720-733, 2025 (ESCI, Scopus)
2.
Evaluation of Consumers Ability to Use and Understand Food Labels
YILDIRIM G.
,
ÇAKIR M. A.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, sa.25, ss.140-152, 2025 (TRDizin)
3.
Assessing food label literacy: development and validation of a psychometric scale for adults
YILDIRIM G.
,
Çakır M. A.
Nutrition and Food Science
, 2025 (ESCI, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
3
1.
BESİN ETİKETİ OKURYAZARLIĞI VE DİYET ÖZ YETERLİLİĞİNİN ORTOREKTİK EĞİLİMLER VE DİYET KALİTESİ İLE İLİŞKİSİ
Aydın D.
,
YILDIRIM G.
,
BAYRAM H. M.
,
ÖZTÜRKCAN S. A.
8.Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi, Burdur, Türkiye, 16 Nisan 2025, ss.468, (Özet Bildiri)
2.
In Vitro Glycemic Index, Antioxidant Capacity, and Sensorial Properties of Breads Enriched with Broccoli Sprouts
BAYRAM H. M.
,
ÖZKAN K.
,
YILDIRIM G.
,
Yılmaz M. Y.
,
ÖZTÜRKCAN S. A.
,
SAĞDIÇ O.
INTERNATIONAL FOOD INNOVATION AND SUSTAINABILITY CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.199-198, (Özet Bildiri)
3.
Youtube'da Vejetaryen Beslenme ile İlgili Bilgilerin Kalite ve Güvenilirliğinin Değerlendirilmesi
YILDIRIM G.
,
BAYRAM H. M.
,
ÖZTÜRKCAN S. A.
Nuh Naci Yazgan Ulusal Sağlık Bilimleri Kongresi, Kayseri, Türkiye, 03 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)
Kitaplar
1
1.
Polikistik Over Sendromunda Bazı Besinlerin, Fonksiyonel Bileşiklerin Ve Bitkilerin Etkileri
YILDIRIM G.
,
ARUSOĞLU G.
Tıp ve Sağlık Bilimlerinde Güncel Çalışmalar: Metodoloji, Araştırma ve Uygulama, , Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.41-68, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
7
Yayın (WoS)
2
Yayın (Scopus)
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları