Yönetimsel Görevler
1
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi
Verdiği Dersler
19
-
Lisans
Gastronomide Yeni Yaklaşımlar
Baharat ve Otlar
Soğuk Mutfak Teknikleri
Soğuk Mutfak
-
Ön Lisans
Alakart Mutfak Uygulamaları
Mutfak Hizmetleri
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Açık Büfe Uygulamaları
Pişirme Yöntemleri
Mutfak Ürünleri
Mesleki Uygulamalar I
Türk Mutfak Kültürü
Pişirme Yöntemleri I
Mutfak Organizasyonu
Menü Planlama
Pastane Ürünleri
Mutfakta Kalite Yönetimi
Soğuk Mutfak
Mesleki Uygulamalar II