Verdiği Dersler
19
-
Lisans
EKMEK VE PASTACILIK UYGULAMALARI II
GASTRONOMİ TARİHİ
MUTFAK SANATLARI VE YÖNETİMİ
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI I
EKMEK VE PASTACILIK UYGULAMALARI I
PROFESYONEL MUTFAK YAŞAMINA GİRİŞ
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI II
İLERİ DÜZEY PASTACILIK
YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ UYGULAMALARI
YİYECEK VE İÇECEK SERVİS UYGULAMALARI
İÇECEK HAZIRLAMA SUNUM VE SERVİS TEKNİKLERİ
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARINA GİRİŞ
HİJYEN VE SANİTASYON
TÜRK MUTFAĞI I
-
Ön Lisans
MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ
HİJYEN VE SANİTASYON
PASTANE ÜRÜNLERİ
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ