Akademik İdari Deneyim

Verdiği Dersler 19
  • Lisans

    EKMEK VE PASTACILIK UYGULAMALARI II

    GASTRONOMİ TARİHİ

    MUTFAK SANATLARI VE YÖNETİMİ

    TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI I

    EKMEK VE PASTACILIK UYGULAMALARI I

    PROFESYONEL MUTFAK YAŞAMINA GİRİŞ

    TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI II

    İLERİ DÜZEY PASTACILIK

    YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ UYGULAMALARI

    YİYECEK VE İÇECEK SERVİS UYGULAMALARI

    İÇECEK HAZIRLAMA SUNUM VE SERVİS TEKNİKLERİ

    YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ

    GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARINA GİRİŞ

    HİJYEN VE SANİTASYON

    TÜRK MUTFAĞI I

  • Ön Lisans

    MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

    HİJYEN VE SANİTASYON

    PASTANE ÜRÜNLERİ

    YİYECEK İÇECEK SERVİSİ