Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 4
  • 2020 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çorlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 2017 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çorlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 2017 - 2020 Öğretim Görevlisi

    Namık Kemal Üniversitesi, Sağlık Yüksekokulu, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü

  • 2013 - 2017 Öğretim Görevlisi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler 1
  • 2014 - 2017 Bölüm Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi

Verdiği Dersler 48
  • Yüksek Lisans

    LÜ Danışmanlık Lisansüstü Danışmanlık

    Besin Mikolojisi ve Mikotoksinler

    LÜ SBE 04 Uzmanlık Alan Dersi

  • Lisans

    Seminer I

    Toplu Beslenme I

    Mezuniyet Çalışması I

    Toplu Beslenme II

    Besin İşleme Yöntemleri

    Besin Hazırlama ve Pişirme Teknikleri

    Türk Mutfak Kültürü

    Gastronomiye Giriş

    Mutfak Uygulamaları I

    Besin Güvenliği ve Besin Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans

    Et Teknolojisi

    Süt Teknolojisi

    Tahıl Teknolojisi

    Gıda Kimyasası

    Et ve Et Ürünleri teknolojisi I

    İş Yeri Uygulaması I

    Gıda Kimyası

    Biyoteknoloji

    Genel Mikrobiyoloji

    Süt Teknolojisi I

    Tahıl Teknolojisi I

    Et ve Ürünleri Teknolojisi II

    Staj

    Tahıl Teknolojisi II

    Beslenme İlkeleri

    Et ve Ürünleri Teknolojisi I

    Süt Teknolojisi II

    Özel Gıda Ürünleri

    Tahıl Teknolojsi I

    MUTFAK ORGANİZASYONU

    HİJYEN VE SANİTASYON

    MESLEKİ UYGULAMALAR

    YÖRESEL MUTFAJKLAR

    Ekmek Yapım Tekniği

    Mutfak Tarihi ve Kültürü

    Menü Planlama

    Süt ve Süt Ürünleri

    Yiyecek Servisi II

    Türk Mutfağı ve Uygulamaları

    Pişirme Yöntemleri II

    Mesleki Proje

    Dünya Mutfakları

    Pastane Ürünleri

    Mutfak Ürünleri

    Mutfakta Kalite Yönetimi