Akademik Ünvanlar
4
-
2020 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çorlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2017 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çorlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2017 - 2020 Öğretim Görevlisi
Namık Kemal Üniversitesi, Sağlık Yüksekokulu, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
-
2013 - 2017 Öğretim Görevlisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Yönetimsel Görevler
1
-
2014 - 2017 Bölüm Başkanı
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Verdiği Dersler
48
-
Yüksek Lisans
LÜ Danışmanlık Lisansüstü Danışmanlık
Besin Mikolojisi ve Mikotoksinler
LÜ SBE 04 Uzmanlık Alan Dersi
-
Lisans
Seminer I
Toplu Beslenme I
Mezuniyet Çalışması I
Toplu Beslenme II
Besin İşleme Yöntemleri
Besin Hazırlama ve Pişirme Teknikleri
Türk Mutfak Kültürü
Gastronomiye Giriş
Mutfak Uygulamaları I
Besin Güvenliği ve Besin Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans
Et Teknolojisi
Süt Teknolojisi
Tahıl Teknolojisi
Gıda Kimyasası
Et ve Et Ürünleri teknolojisi I
İş Yeri Uygulaması I
Gıda Kimyası
Biyoteknoloji
Genel Mikrobiyoloji
Süt Teknolojisi I
Tahıl Teknolojisi I
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
Staj
Tahıl Teknolojisi II
Beslenme İlkeleri
Et ve Ürünleri Teknolojisi I
Süt Teknolojisi II
Özel Gıda Ürünleri
Tahıl Teknolojsi I
MUTFAK ORGANİZASYONU
HİJYEN VE SANİTASYON
MESLEKİ UYGULAMALAR
YÖRESEL MUTFAJKLAR
Ekmek Yapım Tekniği
Mutfak Tarihi ve Kültürü
Menü Planlama
Süt ve Süt Ürünleri
Yiyecek Servisi II
Türk Mutfağı ve Uygulamaları
Pişirme Yöntemleri II
Mesleki Proje
Dünya Mutfakları
Pastane Ürünleri
Mutfak Ürünleri
Mutfakta Kalite Yönetimi
Yönetilen Tezler
1
-
İstanbul ilinde tüketime sunulan işlenmiş deniz ürünlerinde Staphylococcus aureus varlığının araştırılması
SEYDİ Y. (Danışman)
C.ZENGİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021