Unlu Mamuller ve Pastacılık Sektöründeki Yeni Trendler


Taş D., Çirişoğlu E.

Akademik Gastronomi Çalışmaları, Kabakçı,T.,Seçim,Y.,Bayrakçı,S. ve Kaya,A., Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.1-12, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları
  • Basıldığı Şehir: Konya
  • Sayfa Sayıları: ss.1-12
  • Editörler: Kabakçı,T.,Seçim,Y.,Bayrakçı,S. ve Kaya,A., Editör
  • İstanbul Gelişim Üniversitesi Adresli: Evet