Desteklenen Projeler
3
-
2021 - 2024 Farklı Coğrafi Koşullarda Yetişen Türk Safranının (Crocus sativus L.) Aroma Profilinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Azarabadi N. (Yürütücü), Yatmaz H. A., Tepe T. K., Genç Yılmaz E., Tatlısu N. B., Alıcı N.
-
2018 - 2021 Aspir Yağının Kızartma Performansının Belirlenmesi
-
2016 - 2017 Kırmızı Pancardan Doğal Renk Maddesi Eldesinde Optimum İşlem Koşullarının Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Birişik M., Genç Yılmaz E., Başkurt C., Yılmaz F. M.(Yürütücü)