Yayınlar & Eserler

Makaleler 7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. Production of Low-Fat Mayonnaise with the Interaction Between Citrus Fiber and Hydocolloid Gums

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.205, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. Development of novel food bigels based on citrus fiber hydrogel and beeswax oleogel

Modern problems of macromolecular compound technology, Baku, Azerbaycan, 25 Nisan 2024, ss.136, (Özet Bildiri) Creative Commons License

3. Use of Citrus Fiber and Whey Protein Isolate Complex in Oleogel Fabrication and Application in Cookie Formulation as Palm Oil Alternative

33RD INTERNATIONAL SCIENTIFIC – EXPERT CONFERENCE OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, Aydın, Türkiye, 13 Kasım 2023, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

4. AVOKADO YAĞININ KARAKTERİSTİK, FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, cilt.2, ss.222, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. GIDA VE YEM İÇİN HIZLI ALARM SİSTEMİ’NDE YER ALAN GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE BİLDİRİMLERİ

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health 20-22 May 2021, 20 - 22 Mayıs 2021, cilt.2, ss.223, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

6. Kızartma işleminin aspir ve pirina yağı karışımlarının 3-MCPD ester içeriklerine etkisi

YABİTED IV. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

7. ASPİR YAĞININ KIZARTMA STABİLİTESİNİN BELİRLENMESİ

International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, cilt.1, ss.25, (Özet Bildiri) Creative Commons License

8. Zeytinyağı üretim teknolojisinde güncel gelişmeler

VI. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2018, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

16

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

10

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

21

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

8

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

5

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

8

Toplam Atıf Sayısı

31

Proje

4

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları