Dr. Öğr. Üyesi EZGİ GENÇ YILMAZ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
1.
Bigel-based low-fat sponge cake production for palm oil replacement
Genç Yılmaz E.
,
Akçiçek A.
,
Cimen S.
,
Karasu S.
,
Boga T.
,
Tekin Çakmak Z. H.
, et al.
Journal of Food Measurement and Characterization
, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2.
Fabrication and characterisation of Pickering emulsion-based oleogel stabilised by citrus fibre and whey protein isolate colloidal complex: application in cookie formulation
Genc E.
,
KARASU S.
,
AKÇİÇEK A.
,
TOKER Ö. S.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.3, ss.1709-1723, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
3.
Improvement in Frying Stability of Safflower Oil by Blending with Refined Olive Pomace Oil during Deep Fat Frying
Genç Yılmaz E.
,
Yorulmaz A.
JOURNAL OF OLEO SCIENCE
, cilt.72, sa.10, ss.901-910, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
4.
Avokado yağının karakteristik özellikleri ve üretim teknolojisi
Genç Yılmaz E.
,
Yıldırım Vardin A.
,
Yorulmaz A.
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
, cilt.16, sa.64, ss.291-320, 2022 (Hakemli Dergi)
5.
GIDA VE YEM İÇİN HIZLI ALARM SİSTEMİ’NDE BULUNAN GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE BİLDİRİMLERİ
Canımoğlu M. A.
,
Adak S. B.
,
Ünlü Ü.
,
Genç E.
,
Yorulmaz A.
İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.21, sa.41, ss.10-18, 2022 (TRDizin)
6.
KIRMIZI PANCAR SUYU ÜRETİMİNDE ENZİM ÖN UYGULAMASI: İŞLEM KOŞULLARININ MEYVE SUYU VERİMİ, BETANİN MİKTARI, TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTİOKSİDAN KAPASİTE ÜZERİNE ETKİSİ
Gençdağ E.
,
Görgüç A.
,
Birişik M.
,
Genç E.
,
Başkurt C.
,
Yılmaz M. F.
GIDA
, cilt.44, sa.4, ss.593-604, 2019 (TRDizin)
7.
Isıtma İşleminin Çekişte Zeytinyağının Kalite, Oksidatif Stabilite ve Yağ Asidi Bileşimine Etkisi
Yıldırım A.
,
Deniz Şirinyıldız D.
,
Akkaya Ş. N.
,
Genç E.
,
Yorulmaz A.
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
, cilt.6, sa.9, ss.1154-1158, 2018 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
9
1.
Production of Low-Fat Mayonnaise with the Interaction Between Citrus Fiber and Hydocolloid Gums
Akalın B.
,
Genç Yılmaz E.
,
Tekin Çakmak Z. H.
,
Karasu S.
,
Toker Ö. S.
,
Akyıl Öztürk S.
International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.205, (Özet Bildiri)
2.
Development of novel food bigels based on citrus fiber hydrogel and beeswax oleogel
GENÇ YILMAZ E.
,
KARASU S.
,
AKÇİÇEK A.
,
Kablan T.
Modern problems of macromolecular compound technology, Baku, Azerbaycan, 25 Nisan 2024, ss.136, (Özet Bildiri)
3.
Use of Citrus Fiber and Whey Protein Isolate Complex in Oleogel Fabrication and Application in Cookie Formulation as Palm Oil Alternative
GENÇ YILMAZ E.
,
KARASU S.
,
AKÇİÇEK A.
,
TOKER Ö. S.
33RD INTERNATIONAL SCIENTIFIC – EXPERT CONFERENCE OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, Aydın, Türkiye, 13 Kasım 2023, (Özet Bildiri)
4.
AVOKADO YAĞININ KARAKTERİSTİK, FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Genç Yılmaz E.
,
Yıldırım A.
,
Yorulmaz A.
4th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, cilt.2, ss.222, (Özet Bildiri)
5.
GIDA VE YEM İÇİN HIZLI ALARM SİSTEMİ’NDE YER ALAN GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE BİLDİRİMLERİ
Canımoğlu M. A.
,
Ünlü Ü.
,
Adak S. B.
,
Genç Yılmaz E.
,
Yorulmaz A.
4th International Congress on Agriculture, Environment and Health 20-22 May 2021, 20 - 22 Mayıs 2021, cilt.2, ss.223, (Özet Bildiri)
6.
Kızartma işleminin aspir ve pirina yağı karışımlarının 3-MCPD ester içeriklerine etkisi
GENÇ E.
,
YORULMAZ A.
YABİTED IV. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
7.
ASPİR YAĞININ KIZARTMA STABİLİTESİNİN BELİRLENMESİ
Genç Yılmaz E.
,
Yorulmaz A.
International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, cilt.1, ss.25, (Özet Bildiri)
8.
Zeytinyağı üretim teknolojisinde güncel gelişmeler
GENÇ E.
,
Akkaya Ş. N.
,
Şirinyıldız D. D.
,
YORULMAZ A.
VI. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2018, (Tam Metin Bildiri)
9.
THE CHANGES IN OXIDATIVE STABILITY, FATTY ACID COMPOSITION AND QUALITY PARAMETERS OF ÇEKİŞTE OLIVE OIL DURING HEATING
YILDIRIM VARDİN A.
,
Şirinyıldız D. D.
,
Akkaya Ş. N.
,
GENÇ YILMAZ E.
,
YORULMAZ A.
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
16
Yayın (WoS)
3
Yayın (Scopus)
3
Atıf (WoS)
2
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
10
H-İndeks (Scopus)
1
Atıf (Scholar)
21
H-İndeks (Scholar)
2
Atıf (TrDizin)
8
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
5
H-İndeks (Sobiad)
2
Atıf (Diğer Toplam)
8
Toplam Atıf Sayısı
31
Proje
4
Açık Erişim
7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları