Dr. Öğr. Üyesi İSMAİL HAKKI TEKİNER


LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

1

Proje

7

Tez Danışmanlığı

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2011 - 2016

2011 - 2016

Bütünleşik Doktora

İstanbul Aydın Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye

1987 - 1994

1987 - 1994

Lisans

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Akademik Ünvanlar / Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü

2019 - 2019

2019 - 2019

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, Güzel Sanatlar, Tasarım Ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2016 - 2019

2016 - 2019

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

Yönetimsel Görevler

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Bölüm Başkan Yardımcısı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

2017 - 2019

2017 - 2019

Bölüm Başkanı

İstanbul Gelişim Üniversitesi

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

BES515 Besin Hijyeni

BES597 Bilimsel Araştırma Yöntemleri

GST511 Gastronomide Proses Mühendisliği Uygulaması

BDY519 Türk ve Dünya Mutfağı

BDY504 Genel Beslenme

BDY518 Türk ve Dünya Mutfağı

BDY509 Beslenme ve Nutrigenetik

Lisans

Lisans

BES 114 Organik Kimya ve Laboratuvarı

BES211 Türk Mutfak Kültürü

BES105 Temel Kimya ve Laboratuvarı I

BES 214 Türk ve Dünya Mutfağı

GIM443 Proses Kontrol

BES427 Mezuniyet Projesi

BES426 Seminer

BES312 Sağlık Bilimlerinde Araştırma Yöntemleri

GIM446 Gıda Biyoteknolojisi

GIM450 Bitkisel Yağ Teknolojisi

GSY327 Pişirme Teknikleri ve Kinetiği

GSY326 İklim Değişikliği ve Biyoçeşitlilik Sürdürülebilir Kalkınma

GSY422 Bitirme Projesi

YDL201 Mesleki İngilizce

BEY313E Turkish and World Cuisine

BEY148E Organic Chemistry

GAS115 Introduction to Gastronomy

GSY429 Mutfakta 3D Stereokimya

GSY228 Mutfak Akımları ve Toplum

YDL202 Mesleki İngilizce

GSY106 Gıda Hijyeni ve Güvenliği

GSY104 Gıdalar ve Özellikleri

GSY114 Gıda Güvenliği Sürdürülebilir Kalkınma

GSY402 Bitirme Projesi

GSY103 Beslenmenin Temel İlkeleri

GSY401 Gıda Mevzuatı

GSY201 Gastronomi ve Yemek Tarihi

BEY107 Career Orientation

GSY306 Mutfak Akımları

GSY308 Yemek Kültür ve Toplum

GSY105 İçeceklere Giriş

GSY406 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü

BEY413 Besin İşleme Yöntemleri

Yönetilen Tezler

Kitaplar

2019

2019

1. Probiotics From Food Products and Gastrointestinal Health

DOĞAN M., TEKİNER İ. H., DEMİRKESEN H.

Dietary Interventions in Gastrointestinal Diseases, Watson R, Preedy V, Editör, Academic Press Books Elsevier, Massachusetts, ss.169-177, 2019