Eğitim Bilgileri
2011 - 2016
2011 - 2016Bütünleşik Doktora
İstanbul Aydın Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye
1987 - 1994
1987 - 1994Lisans
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Akademik Ünvanlar / Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam Ediyorİstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
2019 - 2019
2019 - 2019İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, Güzel Sanatlar, Tasarım Ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2016 - 2019
2016 - 2019İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yönetimsel Görevler
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorBölüm Başkan Yardımcısı
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
2017 - 2019
2017 - 2019Bölüm Başkanı
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Verdiği Dersler
Yüksek Lisans
Yüksek Lisans
BES515 Besin Hijyeni
BES597 Bilimsel Araştırma Yöntemleri
GST511 Gastronomide Proses Mühendisliği Uygulaması
BDY519 Türk ve Dünya Mutfağı
BDY504 Genel Beslenme
BDY518 Türk ve Dünya Mutfağı
BDY509 Beslenme ve Nutrigenetik
Lisans
GSY326 İklim Değişikliği ve Biyoçeşitlilik
GSY114 Gıda Güvenliği
Lisans
BES 114 Organik Kimya ve Laboratuvarı
BES211 Türk Mutfak Kültürü
BES105 Temel Kimya ve Laboratuvarı I
BES 214 Türk ve Dünya Mutfağı
GIM443 Proses Kontrol
BES427 Mezuniyet Projesi
BES426 Seminer
BES312 Sağlık Bilimlerinde Araştırma Yöntemleri
GIM446 Gıda Biyoteknolojisi
GIM450 Bitkisel Yağ Teknolojisi
GSY327 Pişirme Teknikleri ve Kinetiği
GSY326 İklim Değişikliği ve Biyoçeşitlilik
GSY422 Bitirme Projesi
YDL201 Mesleki İngilizce
BEY313E Turkish and World Cuisine
BEY148E Organic Chemistry
GAS115 Introduction to Gastronomy
GSY429 Mutfakta 3D Stereokimya
GSY228 Mutfak Akımları ve Toplum
YDL202 Mesleki İngilizce
GSY106 Gıda Hijyeni ve Güvenliği
GSY104 Gıdalar ve Özellikleri
GSY114 Gıda Güvenliği
GSY402 Bitirme Projesi
GSY103 Beslenmenin Temel İlkeleri
GSY401 Gıda Mevzuatı
GSY201 Gastronomi ve Yemek Tarihi
BEY107 Career Orientation
GSY306 Mutfak Akımları
GSY308 Yemek Kültür ve Toplum
GSY105 İçeceklere Giriş
GSY406 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
BEY413 Besin İşleme Yöntemleri
Yönetilen Tezler
2023
2023Yüksek Lisans
Döteryum Oksitin Kafeik Asit Fenetil Ester İle Kombine Kullanımının Kolon Kanseri Hücre Hattına Karşı Terapötik Potansiyelinin In Vitro Araştırılması
İSMAİL HAKKI T. (Danışman)
G.DARAMA(Öğrenci)
2022
2022Yüksek Lisans
Döteryum Oksitin Sıcaklık, Gama ve Ultraviyole Maruziyetlerine Karşı Yağ Asitleri Profiline Etkilerinin İncelenmesi
İSMAİL HAKKI T. (Danışman)
K.EKMEKÇİ(Öğrenci)
2022
2022Yüksek Lisans
GIDA KAYNAKLI BİYOAKTİF BİLEŞİKLERİN CROHN HASTALIĞI ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİN İN SİLİKO, İN VİTRO VE MOLEKÜLER YÖNTEMLER İLE ARAŞTIRILMASI
İSMAİL HAKKI T. (Danışman)
N.NUR(Öğrenci)
2022
2022Yüksek Lisans
Propolis Ve Polen İçeriği Etken Bileşiklerin Crohn Hastalığı Üzerinde Etkilerinin Araştırılması
İSMAİL HAKKI T. (Danışman)
C.DEMİR(Öğrenci)
2022
2022Yüksek Lisans
Döteryum oksitin sıcaklık ve radyoaktif streslere maruz kalan pastörize yumurtanın amino asit profili üzerine etkilerinin araştırılması
İSMAİL HAKKI T. (Danışman)
N.NUR(Öğrenci)
2021
2021Yüksek Lisans
Diyetisyenlerin sosyal medya kullanımı, bilgi ve farkındalık düzeylerinin araştırılması
İSMAİL HAKKI T. (Danışman)
B.ÇALIK(Öğrenci)
2020
2020Yüksek Lisans
Farklı marinasyon yöntemlerinin dana etinin organoleptik kalitesine etkisinin incelenmesi
İSMAİL HAKKI T. (Danışman)
E.KOÇ(Öğrenci)
2020
2020Yüksek Lisans
Diyetisyenlerin iklim değişikliği ve çalışma alanına etkileri konusundaki bilgi düzeyi ve farkındalıklarının araştırılması
İSMAİL HAKKI T. (Danışman)
M.ÖZEL(Öğrenci)
Kitaplar
2019
20191. Probiotics From Food Products and Gastrointestinal Health
DOĞAN M., TEKİNER İ. H., DEMİRKESEN H.
Dietary Interventions in Gastrointestinal Diseases, Watson R, Preedy V, Editör, Academic Press Books Elsevier, Massachusetts, ss.169-177, 2019