Eğitim Bilgileri
3
-
2020 - Devam Ediyor Doktora
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Dr), Türkiye
-
2017 - 2020 Yüksek Lisans
Gaziantep Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), Türkiye
-
2011 - 2015 Lisans
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
1
-
2020 Yüksek Lisans
Et kültürü ile tanınan Gaziantep mutfağının vejetaryen yönü
Gaziantep Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli)