Öğr. Gör. MÜZEYYEN BÜŞRA SAĞLAM
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
3
1.
“Gastronomi Sektöründe Göçmen Emeği: Ekonomik Rasyonalite ve Sosyo-Kültürel Entegrasyon Bağlamında Çok Boyutlu Bir İnceleme
Sağlam M. B.
,
Kurhan Z.
Göç ve Ekonomik Etkiler Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Ağustos 2025, ss.11-12, (Özet Bildiri)
2.
Yöresel Lezzetlerden Dünyaya Açılan Bir Tat; Piyaziye
SAĞLAM M. B.
2. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU, İstanbul, Türkiye, 17 Mayıs 2022, (Özet Bildiri)
3.
Helal Turizm Ürün Marka BilinirliğininÜrün Marka İmajı Üzerindeki Etkisi- Müzeyyen Büşra SAĞLAMBilsen BİLGİLİ
Sağlam M. B.
2. International Congress of New Generations and New Trends in Tourism (INGANT), İstanbul, Türkiye, 27 Mayıs 2021, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2
1.
BÖLÜM 3: GASTRO KİMLİĞİN OLUŞMASINDA YÖRESEL KAHVALTILARIN ROLÜ: BİNGÖL KAHVALTISI ÖRNEĞİ
Sağlam M. B.
Her Yönüyle Gastronomi Araştırmaları, ERCAN KARAÇAR,EMRAH ÖRGÜN,ŞABAN KARGİGLİOĞLU, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, ss.29-44, 2022
2.
GASTRONOMİ TURİZMİ VE KIRSAL TURİZMİN EKONOMİK KALKINMAYA ETKİLERİ
SAĞLAM M. B.
,
GÜL M.
2. SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER, Öğr. Gör. Bengü Şekeroğlu, Öğr. Gör. Dr. Kübra Gül, Editör, Detay Yayıncılık, Muş, ss.125-134, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
6
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları