Öğr. Gör. MÜZEYYEN BÜŞRA SAĞLAM
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Yöresel Lezzetlerden Dünyaya Açılan Bir Tat; Piyaziye
SAĞLAM M. B.
2. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU, İstanbul, Türkiye, 17 Mayıs 2022
Helal Turizm Ürün Marka BilinirliğininÜrün Marka İmajı Üzerindeki Etkisi- Müzeyyen Büşra SAĞLAMBilsen BİLGİLİ
Sağlam M. B.
2. International Congress of New Generations and New Trends in Tourism (INGANT), İstanbul, Türkiye, 27 Mayıs 2021
Kitap & Kitap Bölümleri
BÖLÜM 3: GASTRO KİMLİĞİN OLUŞMASINDA YÖRESEL KAHVALTILARIN ROLÜ: BİNGÖL KAHVALTISI ÖRNEĞİ
Sağlam M. B.
Her Yönüyle Gastronomi Araştırmaları, ERCAN KARAÇAR,EMRAH ÖRGÜN,ŞABAN KARGİGLİOĞLU, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, ss.29-44, 2022
GASTRONOMİ TURİZMİ VE KIRSAL TURİZMİN EKONOMİK KALKINMAYA ETKİLERİ
SAĞLAM M. B.
,
GÜL M.
2. SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER, Öğr. Gör. Bengü Şekeroğlu, Öğr. Gör. Dr. Kübra Gül, Editör, Detay Yayıncılık, Muş, ss.125-134, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
5
Açık Erişim
2