Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Yöresel Lezzetlerden Dünyaya Açılan Bir Tat; Piyaziye

2. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU, İstanbul, Türkiye, 17 Mayıs 2022

Helal Turizm Ürün Marka BilinirliğininÜrün Marka İmajı Üzerindeki Etkisi- Müzeyyen Büşra SAĞLAMBilsen BİLGİLİ

2. International Congress of New Generations and New Trends in Tourism (INGANT), İstanbul, Türkiye, 27 Mayıs 2021

Kitap & Kitap Bölümleri

BÖLÜM 3: GASTRO KİMLİĞİN OLUŞMASINDA YÖRESEL KAHVALTILARIN ROLÜ: BİNGÖL KAHVALTISI ÖRNEĞİ

Her Yönüyle Gastronomi Araştırmaları, ERCAN KARAÇAR,EMRAH ÖRGÜN,ŞABAN KARGİGLİOĞLU, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, ss.29-44, 2022 Creative Commons License

GASTRONOMİ TURİZMİ VE KIRSAL TURİZMİN EKONOMİK KALKINMAYA ETKİLERİ

2. SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER, Öğr. Gör. Bengü Şekeroğlu, Öğr. Gör. Dr. Kübra Gül, Editör, Detay Yayıncılık, Muş, ss.125-134, 2022

Metrikler

Yayın

5

Açık Erişim

2