Yayınlar & Eserler

Makaleler 5
Tümü (5)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (4)
TRDizin (3)
Kitaplar 2

1. Süt Ürünleri ve Probiyotikler

Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, Prof. Dr. Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri, İstanbul, ss.139-145, 2019

2. BARSAK MİKROBİYATASI VE İMMUN SİSTEM

BARSAK MİKROBİYATASI VE PROBİYOTİKLER, PROF. DR. MUSTAFA NİZAMLIOĞLU, Editör, TÜRKİYE KLİNİKLERİ, Ankara, ss.1-13, 2018
Metrikler

Yayın

12

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

4

Atıf (Scopus)

9

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

3

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları