Verdiği Dersler
-
Lisans
Mutfak Uygulamaları I
-
Ön Lisans
Pişirme Yöntemleri I
-
Lisans
Mutfak Uygulamaları II
-
Lisans
Osmanlı Mutfağı
-
Lisans
Türk Mutfağı Uygulamaları
-
Lisans
Dünya Mutfakları II
-
Lisans
Dünya Mutfakları uygulamaları
-
Ön Lisans
Ziyafet Mutfağı
-
Lisans
Soslar ve çorbalar
-
Ön Lisans
Pişirme Yöntemleri II
-
Lisans
Türk Yöre Mutfakları
-
Ön Lisans
Et işleme ve Pişirme Teknikleri II
-
Ön Lisans
Yiyecek Hazırlama Teknikleri I
-
Ön Lisans
Servis ve Bar Hizmetleri
-
Ön Lisans
Türk Mutfağı Uygulamaları I
-
Ön Lisans
Dünya Mutfakları Uygulamaları II
-
Ön Lisans
Et işleme ve Pişirme Teknikleri I
-
Ön Lisans
Hazır Yemek Organizasyonu
-
Ön Lisans
Dünya Mutfakları Uygulamaları I
-
Ön Lisans
Mutfak Ürünleri
-
Ön Lisans
Ziyafet Mutfağı
-
Lisans
Mutfak Uygulamaları II
-
Lisans
Mutfak Uygulamaları III
-
Lisans
Türk Yöre Mutfağı
-
Lisans
Mutfak Uygulamaları I
-
Ön Lisans
Pastane Ürünleri
-
Ön Lisans
Pişirme Teknikleri I
-
Ön Lisans
Pişirme Teknikleri II
-
Lisans
Pastane Ürünleri
-
Ön Lisans
soğuk mutfak