Akademik İdari Deneyim

Verdiği Dersler 30
  • Lisans

    Mutfak Uygulamaları I

    Mutfak Uygulamaları II

    Osmanlı Mutfağı

    Türk Mutfağı Uygulamaları

    Dünya Mutfakları II

    Dünya Mutfakları uygulamaları

    Soslar ve çorbalar

    Türk Yöre Mutfakları

    Mutfak Uygulamaları II

    Mutfak Uygulamaları III

    Türk Yöre Mutfağı

    Mutfak Uygulamaları I

    Pastane Ürünleri

  • Ön Lisans

    Pişirme Yöntemleri I

    Ziyafet Mutfağı

    Pişirme Yöntemleri II

    Et işleme ve Pişirme Teknikleri II

    Yiyecek Hazırlama Teknikleri I

    Servis ve Bar Hizmetleri

    Türk Mutfağı Uygulamaları I

    Dünya Mutfakları Uygulamaları II

    Et işleme ve Pişirme Teknikleri I

    Hazır Yemek Organizasyonu

    Dünya Mutfakları Uygulamaları I

    Mutfak Ürünleri

    Ziyafet Mutfağı

    Pastane Ürünleri

    Pişirme Teknikleri I

    Pişirme Teknikleri II

    soğuk mutfak