Verdiği Dersler
30
-
Lisans
Mutfak Uygulamaları I
Mutfak Uygulamaları II
Osmanlı Mutfağı
Türk Mutfağı Uygulamaları
Dünya Mutfakları II
Dünya Mutfakları uygulamaları
Soslar ve çorbalar
Türk Yöre Mutfakları
Mutfak Uygulamaları II
Mutfak Uygulamaları III
Türk Yöre Mutfağı
Mutfak Uygulamaları I
Pastane Ürünleri
-
Ön Lisans
Pişirme Yöntemleri I
Ziyafet Mutfağı
Pişirme Yöntemleri II
Et işleme ve Pişirme Teknikleri II
Yiyecek Hazırlama Teknikleri I
Servis ve Bar Hizmetleri
Türk Mutfağı Uygulamaları I
Dünya Mutfakları Uygulamaları II
Et işleme ve Pişirme Teknikleri I
Hazır Yemek Organizasyonu
Dünya Mutfakları Uygulamaları I
Mutfak Ürünleri
Ziyafet Mutfağı
Pastane Ürünleri
Pişirme Teknikleri I
Pişirme Teknikleri II
soğuk mutfak