Öğr. Gör. İBRAHİM LEVENT DEMİRÇAKMAK
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
2
Tümü (2)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (1)
1.
Menu Engineering in the Restaurant Business: A Study on Kitchen Chefs
Mutlu H.
,
DEMİRÇAKMAK İ. L.
,
DOĞAN M.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.10, sa.4, ss.3537-3553, 2022 (TRDizin)
2.
Evaluation of Sous-Vide Technology in Gastronomy
YIKMIŞ S.
,
AKSU H.
,
ÇÖL B. G.
,
DEMİRÇAKMAK İ. L.
International Journal of Agricultural and Life Sciences- IJALS
, cilt.4, sa.1, ss.226-231, 2018 (Hakemli Dergi)
Kitaplar
1
1.
Türk Mutfak Kültürü ve Temel Tarifler
EGELİ S.
,
KIYICIOĞLU E.
,
DEMİRÇAKMAK İ. L.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları, İstanbul, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
4
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (TrDizin)
1
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
2
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
7
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları