Yayınlar & Eserler

Makaleler 3
Tümü (3)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 4

1. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Gıda Alerjilerine İlişkin Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi

2. Uluslararası Yeni Nesiller ve Turizmde Yeni Eğilimler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2021, ss.247-258, (Tam Metin Bildiri)

2. Osmanlı Saray Mutfağı Hiyerarşik Yapısının Yemek Sosyolojisi Bağlamında İncelenmes

2 nd International Congress on Sports, Anthropology, Nutrition, Anatomy and Radiology, Nevşehir, Türkiye, 20 Temmuz 2020, ss.253-266, (Tam Metin Bildiri)

3. Kronik Ağrı ve Beslenme İlişkisi Üzerine Bir Değerlendirme: Literatür Taraması

2 nd International Congress on Sports, Anthropology, Nutrition, Anatomy and Radiology, Nevşehir, Türkiye, 20 Temmuz 2020, ss.294, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. Profesyonel Mutfaklarda Cinsiyet Handikap Mı? Kadın Aşçılar Üzerine Bir Araştırma

Turizmde Yeni Trendler, Akif GÖKÇE, Güliz COŞKUN, Nuray EKER, Eminsafa DİLMAÇ, Oğuz ÇOLAK, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.289-310, 2023

2. GELECEĞİN RESTORANLARINDA MUTFAK

GELECEĞİN RESTORANLARI, Çalışkan Gültekin ; Yıldırım Gülsün, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.113-130, 2021
Metrikler

Yayın

9

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

7

Açık Erişim

1