Başarılar & Tanınırlık

Yayın

75

Atıf (WoS)

132

Atıf (Scopus)

152

Atıf (Scholar)

323

H-İndeks (WoS)

6

H-İndeks (Scopus)

7

H-İndeks (Scholar)

10

Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

  • 16 Mayıs 2024 - 17 Mayıs 2024 1. Uluslararası Küresel İklim Değişikliği: Sağlık, Hemşirelik, Kültür, Teknoloji, Bilim ve Sanat (IGCC 2024)Sürdürülebilir Kalkınma

    Davetli Konuşmacı

    Trabzon, Türkiye

Ödüller

  • Mayıs 2024 Association between breakfast consumption, breakfast quality, mental health and quality of life in Turkish adolescents: A high school-based cross-sectional studySürdürülebilir Kalkınma

    Tübitak

  • Ocak 2024 Effects of Cornus mas L. on anthropometric and biochemical parameters among metabolic associated fatty liver disease patients: Randomized clinical trialSürdürülebilir Kalkınma

    Tübitak

  • Aralık 2023 Public interest in weight loss and diet-related topics in Europe: an infodemiology study of Google trends data from 2004-2022Sürdürülebilir Kalkınma

    Tübitak

  • Ağustos 2022 Intake and risk assessment of nine priority food additives in Turkish adultsSürdürülebilir Kalkınma

    Tübitak

  • Eylül 2021 The presence of sodium content and sodium-containing food additives in packaged foods and beverages sold in TurkeySürdürülebilir Kalkınma

    Tübitak

  • Nisan 2021 Bioactive components and biological properties of cornelian cherry (Cornus mas L.): A comprehensive reviewSürdürülebilir Kalkınma

    Tübitak