-
2025 - 2026 Üniversite Öğrencilerinde İnstagram Bağımlılığının, Yapay Zekaya Yönelik Tutum, Yeme Bozukluğu ve Zihinsel Sağlıkla İlişkisi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2025 - 2026 Yapay Zeka ile Sürdürülebilir Beslenme: Akıllı Teknolojilerle Geleceğin Beslenme Alışkanlıkları
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2025 - 2026 Üniversite öğrencilerinde yapay zekaya yönelik genel tutumun üretken yapay zeka kabulü, okuryazarlığı ve dijital beslenme davranışları ile ilişkisinin değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2024 Dijital Dürtü Modellerinin Online Yemek Seçimi Üzerine Etkisi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2024 Polifenol Alımının Uyku Kalitesi, Depresyon, Anksiyete ve Stres Üzerine Etkisi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2024 Deprem Sonrası Algılanan Stresin, Endisenin ve Anksiyetenin Beslenme Üzerine Etkisinin Incelenmesi: Deprem Bölgesi Örnegi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2024 Filizlendirilmis brokoli (Brassica oleracea) bitkisi ile üretilen ekmeklerin antioksidan kapasitelerinin belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2021 - 2023 Türkiye’de yetiştirilen kızılcık meyvesinin (Cornus mas L.) kimyasal bileşimi, antioksidan kapasitesi ve mineral içeriğinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Bayram H. M., Öztürkcan S. A. (Yürütücü)