Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Beslenme dersi alan ve almayan üniversite öğrencilerinde sürdürülebilir ve sağlıklı beslenme davranışları ile besin seçimi arasındaki ilişki: Kesitsel bir çalışma

4. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi & 1. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2024, ss.82-87

Bazı Popüler Diyetlerin Protein Kalitesi, Antioksidan ve İnflamatuar Değerlerinin İncelenmesi

3. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 3 - 04 Eylül 2024

DİJİTAL DÜRTÜ MODELLERİNİN ONLİNE YEMEK SEÇİMİ ÜZERİNE ETKİSİ

7. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ, Burdur, Türkiye, 7 - 09 Mart 2024, ss.525

COVID-19 SALGINI HALKIN BESİNLERE OLAN İLGİSİNİ NASIL ETKİLEDİ?: GOOGLE TRENDS ANALİZİ

Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 10 - 11 Kasım 2023, ss.5-6 Sürdürülebilir Kalkınma

Tüketicilerin Besinlerin Çevresel Etkileri Hakkındaki Bilgilerinin Değerlendirilmesi

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, cilt.1, ss.45

Marketlerde Satılan Et ve Süt/Süt Benzeri Ürünler ile Bitkisel Alternatiflerinin Besin Etiketlerinin Değerlendirilmesi

12th International Hippocrates Congress on Medical and Health Sciences, Ankara, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2023, cilt.1, ss.122

Determination of Nutrition Knowledge Levels and Nutritional Habits of Büyükçekmece Volleyball Academy Sports Club Athletes

International Congress of Multidisciplinary Medical and Health Sciences Studies, Ankara, Türkiye, 27 Mayıs 2023, ss.78

Determination of Nutrition Literacy in Lactating Women

International Congress of Multidisciplinary Medical and Health Sciences Studies, Ankara, Türkiye, 27 Mayıs 2023, ss.79

DETERMINATION OF GREENHOUSE GAS EMISSIONS OF REGIONAL DIETARY PATTERNS ACCORDING TO TURKEY NUTRITION AND HEALTH SURVEY

UNION OF THRACE UNIVERSITIES V. INTERNATIONAL HEALTH SCIENCES CONGRESS, Balıkesir, Türkiye, 01 Aralık 2022, ss.214 Sürdürülebilir Kalkınma

YETİŞKİN BİREYLERDE BESLENME OKURYAZARLIĞI DURUMUNUN BAZI DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERLE İLİŞKİSİNİN İNCELENMESİ

5. Uluslarası Tıp Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, Online, Türkiye, 08 Ekim 2022, ss.445

İNSÜLİN DİRENCİ OLAN BİREYLERDE UYKU KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

5. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, Türkiye, 19 - 20 Mayıs 2021

Kitap & Kitap Bölümleri

Yağlar ve Şekerler

Temel Beslenme İlkeleri ve Laboratuvar Uygulamaları, Aliye Özenoğlu, Editör, Eğitim Yayınevi, İstanbul, ss.273-297, 2023

Yağ ve Şekerler İle İlgili Uygulamalar

Temel Beslenme İlkeleri ve Laboratuvar Uygulamaları, Aliye Özenoğlu, Editör, Eğitim Yayınevi, İstanbul, ss.469-495, 2023

Meyve ve Sebzeler ile İlgili Uygulamalar

Temel Beslenme İlkeleri ve Laboratuvar Uygulamaları, Aliye Özenoğlu, Editör, Eğitim Yayınevi, İstanbul, ss.457-469, 2023

ISPAGHULA, KONJA, MANGOSTAN, DEVE DİKENİ

BESİN DESTEKLERİ (Vitamin-Mineral Olmayan), Sedat Arslan, Editör, Hedef CS, Ankara, ss.262-296, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

75

Atıf (WoS)

132

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

152

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

323

H-İndeks (Scholar)

10

Atıf (TrDizin)

8

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

5

Açık Erişim

21
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları