Yayınlar & Eserler

Makaleler 69
Tümü (69)
SCI-E, SSCI, AHCI (22)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (42)
ESCI (19)
Scopus (45)
TRDizin (18)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 24

2. Kuşaklar Arası Yeme Farkındalığı ve Sezgisel Beslenme ile Beden Kütle İndeksi, Depresyon, Anksiyete ve Stres Arasındaki İlişki: Kesitsel Bir Çalışma

6. Uluslararası İzmir Tıp, Hemşirelik, Ebelik ve Sağlık Bilimleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 11 - 13 Ekim 2024, (Özet Bildiri)

4. Beslenme dersi alan ve almayan üniversite öğrencilerinde sürdürülebilir ve sağlıklı beslenme davranışları ile besin seçimi arasındaki ilişki: Kesitsel bir çalışma

4. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi & 1. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2024, ss.82-87, (Özet Bildiri)

5. Bazı Popüler Diyetlerin Protein Kalitesi, Antioksidan ve İnflamatuar Değerlerinin İncelenmesi

3. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 3 - 04 Eylül 2024, (Özet Bildiri)

6. In Vitro Glycemic Index, Antioxidant Capacity, and Sensorial Properties of Breads Enriched with Broccoli Sprouts

INTERNATIONAL FOOD INNOVATION AND SUSTAINABILITY CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.199-198, (Özet Bildiri)

7. Youtube'da Vejetaryen Beslenme ile İlgili Bilgilerin Kalite ve Güvenilirliğinin Değerlendirilmesi

Nuh Naci Yazgan Ulusal Sağlık Bilimleri Kongresi, Kayseri, Türkiye, 03 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)

9. DİJİTAL DÜRTÜ MODELLERİNİN ONLİNE YEMEK SEÇİMİ ÜZERİNE ETKİSİ

7. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ, Burdur, Türkiye, 7 - 09 Mart 2024, ss.525, (Özet Bildiri)

10. COVID-19 SALGINI HALKIN BESİNLERE OLAN İLGİSİNİ NASIL ETKİLEDİ?: GOOGLE TRENDS ANALİZİ

Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 10 - 11 Kasım 2023, ss.5-6, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

11. Tüketicilerin Besinlerin Çevresel Etkileri Hakkındaki Bilgilerinin Değerlendirilmesi

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, cilt.1, ss.45, (Özet Bildiri)

12. Marketlerde Satılan Et ve Süt/Süt Benzeri Ürünler ile Bitkisel Alternatiflerinin Besin Etiketlerinin Değerlendirilmesi

12th International Hippocrates Congress on Medical and Health Sciences, Ankara, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2023, cilt.1, ss.122, (Özet Bildiri)

13. Determination of Nutrition Knowledge Levels and Nutritional Habits of Büyükçekmece Volleyball Academy Sports Club Athletes

International Congress of Multidisciplinary Medical and Health Sciences Studies, Ankara, Türkiye, 27 Mayıs 2023, ss.78, (Özet Bildiri)

14. Determination of Nutrition Literacy in Lactating Women

International Congress of Multidisciplinary Medical and Health Sciences Studies, Ankara, Türkiye, 27 Mayıs 2023, ss.79, (Özet Bildiri)

15. DETERMINATION OF GREENHOUSE GAS EMISSIONS OF REGIONAL DIETARY PATTERNS ACCORDING TO TURKEY NUTRITION AND HEALTH SURVEY

UNION OF THRACE UNIVERSITIES V. INTERNATIONAL HEALTH SCIENCES CONGRESS, Balıkesir, Türkiye, 01 Aralık 2022, ss.214, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

16. YETİŞKİN BİREYLERDE BESLENME OKURYAZARLIĞI DURUMUNUN BAZI DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERLE İLİŞKİSİNİN İNCELENMESİ

5. Uluslararası Tıp Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, Türkiye, 08 Ekim 2022, (Özet Bildiri)

17. YETİŞKİN BİREYLERDE BESLENME OKURYAZARLIĞI DURUMUNUN BAZI DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERLE İLİŞKİSİNİN İNCELENMESİ

5. Uluslarası Tıp Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, Online, Türkiye, 08 Ekim 2022, ss.445, (Özet Bildiri)

19. İNSÜLİN DİRENCİ OLAN BİREYLERDE UYKU KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

5. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, Türkiye, 19 - 20 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)

22. Diyetisyene başvuran bireylerin depresyon durumunun değerlendirilmesi

7. ULUSAL OBEZİTE KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 8 - 11 Aralık 2016, (Özet Bildiri)

24. P-94 Knowledge and consumption frequency level of probiotics in elite volleyball players – a pilot study

34th FIMS World Sports Medicine Congress, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül 2016, cilt.50, ss.84-85, (Özet Bildiri)
Kitaplar 6

1. Meyveler

Sağlığa Değer Katan Besinler, Doç. Dr. Şule Aktaç, Editör, Entek Agency, İstanbul, ss.113-153, 2025 Sürdürülebilir Kalkınma

2. Dietary Supplements for Performance Enhancement in Esports

Esports Nutrition, ARSLAN SEDAT, Editör, Springer, ss.103-123, 2025

3. Yağ ve Şekerler İle İlgili Uygulamalar

Temel Beslenme İlkeleri ve Laboratuvar Uygulamaları, Aliye Özenoğlu, Editör, Eğitim Yayınevi, İstanbul, ss.469-495, 2023

4. Yağlar ve Şekerler

Temel Beslenme İlkeleri ve Laboratuvar Uygulamaları, Aliye Özenoğlu, Editör, Eğitim Yayınevi, İstanbul, ss.273-297, 2023

5. Meyve ve Sebzeler ile İlgili Uygulamalar

Temel Beslenme İlkeleri ve Laboratuvar Uygulamaları, Aliye Özenoğlu, Editör, Eğitim Yayınevi, İstanbul, ss.457-469, 2023

6. ISPAGHULA, KONJA, MANGOSTAN, DEVE DİKENİ

BESİN DESTEKLERİ (Vitamin-Mineral Olmayan), Sedat Arslan, Editör, Hedef CS, Ankara, ss.262-296, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

99

Yayın (WoS)

42

Yayın (Scopus)

45

Atıf (WoS)

238

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

260

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

570

H-İndeks (Scholar)

14

Atıf (TrDizin)

10

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

10

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

570

Toplam Atıf Sayısı

945

Proje

8

Açık Erişim

21
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları