Prof. Dr. HASAN YETİM


GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

2

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

2

Atıf (Scopus)

38

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

61

Fikri Mülkiyet

3

Tez Danışmanlığı

22

Eğitim Bilgileri

1988 - 1993

1988 - 1993

Doktora

Ohio State University, Dept. Of Meat Sci., Amerika Birleşik Devletleri

1983 - 1985

1983 - 1985

Yüksek Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

1979 - 1983

1979 - 1983

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

1993

1993

Doktora

Biochemical and Structural Alterations of Restructured Fish Muscle as Influenced by Egg White, Tum¬bling and Storage Time. PhD Dissertation. The Ohio State Univ., Grad. School, Major Field Meat Science. Columbus, Ohio/USA, (221 page).

Ohio State University, Dept. Of Meat Sci.

1985

1985

Yüksek Lisans

Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Sığır Kıymalarının Bazı Saprofit ve Bir Kısım Patojen Bakteriler Yönünden İncelenme¬si. Yüksek Lisans Tezi, Atatürk Üniv., Fen Bil. Enst. Gıda Bil. ve Tek. ABD, Erzurum, (69 s).

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Akademik Ünvanlar / Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2017 - 2018

2017 - 2018

Prof. Dr.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2002 - 2017

2002 - 2017

Prof. Dr.

Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2001 - 2002

2001 - 2002

Doç. Dr.

Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

1996 - 2001

1996 - 2001

Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

1994 - 1996

1994 - 1996

Yrd. Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

1983 - 1989

1983 - 1989

Araştırma Görevlisi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yönetimsel Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Bölüm Başkanı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

2017 - 2018

2017 - 2018

Bölüm Başkanı

İstanbul Gelişim Üniversitesi

2017 - 2018

2017 - 2018

Enstitü Müdürü

İstanbul Gelişim Üniversitesi

2017 - 2017

2017 - 2017

Rektör Yardımcısı

İstanbul Gelişim Üniversitesi

2001 - 2017

2001 - 2017

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Erciyes Üniversitesi

2012 - 2016

2012 - 2016

Rektör Yardımcısı

Erciyes Üniversitesi

2006 - 2012

2006 - 2012

MYO Müdürü

Erciyes Üniversitesi

2002 - 2012

2002 - 2012

Bölüm Başkanı

Erciyes Üniversitesi

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Bilimsel Araştırma Yöntemleri

Seminer

Lisans

Lisans

Et Teknolojisi

Gıda Ambalajlama

Tez ve Proje Hazırlama Yöntemleri

Gıda Mühendisliğinde Etik

Bitirme Çalışması

Helal ve Koşer Gıdalar

Yönetilen Tezler

2020

2020

Doktora

Peynir tuzlamada yeni bir yöntem: Jel salamura tekniği

HASAN Y. (Danışman)

M.ÇAVUŞ(Öğrenci)

2019

2019

Yüksek Lisans

Farklı kumaş tiplerinin sucuk kılıfı olarak kullanımı

HASAN Y. (Danışman)

G.AKBAKLA(Öğrenci)

2018

2018

Yüksek Lisans

Bazı baharatlarda antimikrobiyal madde üreten bakterilerin belirlenmesi

HASAN Y. (Danışman)

F.BOZANOĞLU(Öğrenci)

2016

2016

Yüksek Lisans

Pastırma üretiminde infrared kurutma yönteminin kullanımı

HASAN Y. (Danışman)

S.GÜLSÜM(Öğrenci)

1998

1998

Yüksek Lisans

Vitamin E ve kırmızı et teknolojisindeki önemi

HASAN Y. (Danışman)

E.ATSAN(Öğrenci)

Makaleler

Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 38

h-indeksi (SCOPUS): 2