Akademik İdari Deneyim

Yönetimsel Görevler 3
  • 2022 - Devam Ediyor Kafeterya Denetleme Komisyon Üyeliği

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ

  • 2022 - Devam Ediyor Laboratuvar Sorumlusu

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ

  • 2020 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ

Verdiği Dersler 15
  • Yüksek Lisans

    BESLENMEDE GIDA İŞLEME YÖNTEMLERİ

    DOĞAL KATKILAR VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER

    DOĞAL KATKILAR VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER

    DOĞAL KATKILAR VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER

  • Lisans

    BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II Sürdürülebilir Kalkınma

    BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ I

    BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II

    BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ I

  • Ön Lisans

    MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ Sürdürülebilir Kalkınma

    GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ

    LABORATUVAR TEKNİKLERİ I

    GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI Sürdürülebilir Kalkınma

    GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ

    LABORATUVAR TEKNİKLERİ I

    GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI

Tezsiz Lisansüstü Danışmanlıkları 3
  • YAPAY ZEKANIN BESLENMEYE VE DİYETE ETKİSİ

    Azarabadi N. (Danışman)

    B.Gülşen(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2025

  • GLUTENSİZ ÜRÜNLERİN İÇERİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ

    Azarabadi N. (Danışman)

    E.AKIN(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2025

  • NANOKOMPOZİT AMBALAJ FİLMİNDE ANTİBAKTERİYEL ETKİNİN BELİRLENMESİ

    Azarabadi N. (Danışman)

    B.ÖZTÜRK(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024