-
2025 - 2026 Çiçek Petallerinden Fonksiyonel Ürün Üretimi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2024 - 2025 Yumaranth: Yummate Amaranth-Based Crispy Snack
-
2024 - 2024 TEKNOFEST 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları
-
2023 - 2024 Yerli ve Fonksiyonel Afet Gıdası Üretimi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2024 Akıllı Ambalaj İndikatör Materyali Olarak Polianilin (PANİ) Film Üretimi ve Model Gıda Ambalajlarında Kullanımı
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
Azarabadi N. (Yürütücü), Toker Ö. S., Ünlü N., Koç F. E.
-
2021 - 2024 Farklı Coğrafi Koşullarda Yetişen Türk Safranının (Crocus sativus L.) Aroma Profilinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Azarabadi N. (Yürütücü), Yatmaz H. A., Tepe T. K., Genç Yılmaz E., Tatlısu N. B., Alıcı N.
-
2015 - 2017 Farklı Yöntemler ve Taşıyıcı Maddeler Kullanılarak Elde Edilen Safran (Crocus sativus L.) Emüliyonlarının Depolama Stabilitesinin Araştırılması
-
2010 - 2011 Farklı Kalitedeki İran Safranının Renk ve Aroma Bileşenlerinin Belirlenmesi