-
2022 - Devam Ediyor Kafeterya Denetleme Komisyon Üyeliği
İstanbul Gelişim Üniversitesi, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
-
2022 - Devam Ediyor Laboratuvar Sorumlusu
İstanbul Gelişim Üniversitesi, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
-
2020 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
İstanbul Gelişim Üniversitesi, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
-
Yüksek Lisans
BESLENMEDE GIDA İŞLEME YÖNTEMLERİ
DOĞAL KATKILAR VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER
DOĞAL KATKILAR VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER
DOĞAL KATKILAR VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER
-
Lisans
BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II
BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ I
BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II
BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ I
-
Ön Lisans
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ
LABORATUVAR TEKNİKLERİ I
GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ
LABORATUVAR TEKNİKLERİ I
GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI
-
YAPAY ZEKANIN BESLENMEYE VE DİYETE ETKİSİ
Azarabadi N. (Danışman)
B.Gülşen(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2025
-
GLUTENSİZ ÜRÜNLERİN İÇERİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Azarabadi N. (Danışman)
E.AKIN(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2025
-
NANOKOMPOZİT AMBALAJ FİLMİNDE ANTİBAKTERİYEL ETKİNİN BELİRLENMESİ
Azarabadi N. (Danışman)
B.ÖZTÜRK(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024