Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Kimyasal, Yeşil Ve Sürdürülebilir Bilim Ve Teknoloji, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Süt & Hayvancılık Bilimi
Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler, Uygulamalı Sanatlar, Gıda Mühendisliği, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Hububat Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)

Yayınlardaki İsimler: Tatlisu Nevruz Berna, Ersoz Nevruz Berna, Tatlisu N.B.
Metrikler

Yayın

39

Yayın (WoS)

14

Yayın (Scopus)

13

Atıf (Scopus)

532

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

791

H-İndeks (Scholar)

13

Atıf (Sobiad)

51

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

13

Proje

10

Fikri Mülkiyet

25

Tez Danışmanlığı

22

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim