Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Süt & Hayvancılık Bilimi, Mühendislik Kimyasal, Yeşil Ve Sürdürülebilir Bilim Ve Teknoloji
Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler, Gıda Mühendisliği

Yayınlardaki İsimler: Tatlisu Nevruz Berna, Ersoz Nevruz Berna, Tatlisu N.B.

Metrikler

Yayın

35

Atıf (Scopus)

480

H-İndeks (Scopus)

11

Atıf (Scholar)

738

H-İndeks (Scholar)

13

Proje

7

Fikri Mülkiyet

25

Tez Danışmanlığı

13

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim