Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 6
  • 2025 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, SOSYAL SORUMLULUK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

  • 2019 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

  • 2019 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ

  • 2014 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ

  • 2025 - 2025 Dr. Öğr. Üyesi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, YAŞAM BİLİMLERİ VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

  • 2025 - 2025 Dr. Öğr. Üyesi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Yönetimsel Görevler 19
  • 2024 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

  • 2024 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (İNGİLİZCE)

  • 2024 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (İNGİLİZCE)

  • 2021 - Devam Ediyor Staj Koordinatörü

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

  • 2021 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ

  • 2021 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ

  • 2021 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

  • 2021 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

  • 2021 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ

  • 2021 - Devam Ediyor Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

  • 2019 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, YAŞAM BİLİMLERİ VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

  • 2019 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, SOSYAL SORUMLULUK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

  • 2021 - 2023 Dekan Yardımcısı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

  • 2021 - 2022 Merkez Müdür Yardımcısı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi

  • 2020 - 2021 Bölüm Başkan Yardımcısı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ

  • 2014 - 2019 Bölüm Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ

  • 2014 - 2019 Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ

  • 2014 - 2018 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

    İstanbul Gelişim Üniversitesi

Verdiği Dersler 41
  • Doktora

    Teze Giriş ve Seminer Sürdürülebilir Kalkınma

    Teze Giriş ve Seminer Sürdürülebilir Kalkınma

    GIDALAR VE FONKSIYONLARI Sürdürülebilir Kalkınma

    Gastronomide Teknolojik Yenilikler ve Yeni Uygulamalar Sürdürülebilir Kalkınma

    Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi

    Teze Giriş ve Seminer

  • Yüksek Lisans

    Sürdürülebilir Gastronomi Sürdürülebilir Kalkınma

    Duyusal Analiz ve Ürün Geliştirme Sürdürülebilir Kalkınma

    Teze Giriş ve Seminer

    Duyusal Analiz ve Ürün Geliştirme Sürdürülebilir Kalkınma

    Sürdürülebilir Gastronomi

    Türk ve Dünya Mutfağı

  • Lisans

    Bitirme Projesi Sürdürülebilir Kalkınma

    Mutfak Akımları

    Gıda Hijyeni ve Güvenliği

    Mutfak Akımları ve Toplum

    Pişirmede Kimyasal Reaksiyonlar

    İklim Değişikliği ve Biyoçeşitlilik Sürdürülebilir Kalkınma

    Nütrisyonel Genetik

    Mesleki İngilizce I

    Gıda ve Medya

    ServisTeknikleri

    Gıdalar ve Özellikleri

  • Ön Lisans

    Gıda Teknolojisi

    Mesleki Uygulamalar 1

    Mesleki Uygulamalar 2

    Tahıl Teknolojisi

    GIıda Muhafaza Yöntemleri

    Bitkisel Yağ Teknolojisi

    Gıda Kimyası ve Biyokimyası

    Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

    Genel Beslenme

    Gıda Muhafaza Yöntemleri

    Beslenme İlkeleri

    Gıda Muhafaza Yötemleri

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Mutfakta Kalite Yönetimi

    Ziyafet Mutfağı

    Temel Mikrobiyoloji

    Yiyecek İçecek Servisi

    Genel Mikrobiyoloji