Akademik Unvanlar
-
2019 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
-
2019 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ
-
2014 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ
Yönetimsel Görevler
-
2021 - Devam Ediyor Staj Koordinatörü
İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
-
2021 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ
-
2021 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
-
2019 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
İstanbul Gelişim Üniversitesi
-
2021 - 2023 Dekan Yardımcısı
İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
-
2021 - 2022 Merkez Müdür Yardımcısı
İstanbul Gelişim Üniversitesi
-
2020 - 2021 Bölüm Başkan Yardımcısı
İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ
-
2014 - 2019 Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü
İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ
-
2014 - 2019 Bölüm Başkanı
İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ
-
2014 - 2018 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Teze Giriş ve Seminer
-
Doktora Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
-
Yüksek Lisans Duyusal Analiz ve Ürün Geliştirme
-
Doktora Teze Giriş ve Seminer
-
Yüksek Lisans Sürdürülebilir Gastronomi
-
Lisans Gıda Hijyeni ve Güvenliği
-
Lisans Mutfak Akımları ve Toplum
-
Lisans Pişirmede Kimyasal Reaksiyonlar
-
Lisans İklim Değişikliği ve Biyoçeşitlilik
-
Lisans Nütrisyonel Genetik
-
Doktora Gastronomide Güncel Yaklaşımlar ve Yeni Uygulamalar
-
Ön Lisans Gıda Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Türk ve Dünya Mutfağı
-
Lisans Mesleki İngilizce I
-
Ön Lisans Mesleki Uygulamalar 1
-
Ön Lisans Mesleki Uygulamalar 2
-
Ön Lisans Tahıl Teknolojisi
-
Ön Lisans GIıda Muhafaza Yöntemleri
-
Ön Lisans Bitkisel Yağ Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Kimyası ve Biyokimyası
-
Ön Lisans Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
-
Ön Lisans Genel Beslenme
-
Ön Lisans Gıda Muhafaza Yöntemleri
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Lisans Gıda ve Medya
-
Ön Lisans Gıda Muhafaza Yötemleri
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Mutfakta Kalite Yönetimi
-
Ön Lisans Ziyafet Mutfağı
-
Ön Lisans Temel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Yiyecek İçecek Servisi
-
Lisans ServisTeknikleri
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Lisans Gıdalar ve Özellikleri