-
2021 - Devam Ediyor "Farklı Coğrafi Koşullarda Yetişen Türk Safranının (Crocus Sativus L.) Aroma Profilinin Belirlenmesi (DUP-160920-NA)
-
2021 - Devam Ediyor ‘Mikroalg Türleri Kullanılarak Nanopartikül Biyosentezi ve Üretilen Nanopartiküllerin Antibakteriyel Özelliklerinin Karakterizasyonu/İncelenmesi (BP-221220-MD)’
-
2024 - 2024 Farklı bitki, kök, meyve ve yaprakları ile mayalanarak üretilen yoğurtların sürdürülebilir gastronomi kapsamında duyusal özelliklerinin belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2021 - 2024 Farklı Coğrafi Koşullarda Yetişen Türk Safranının (Crocus sativus L.) Aroma Profilinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Azarabadi N. (Yürütücü), Yatmaz H. A., Tepe T. K., Genç Yılmaz E., Tatlısu N. B., Alıcı N.
-
2021 - 2024 Rural independent life: “From institutionalization to comprehensive support for an independent life of people with disabilities in rural areas",
Erasmus Projesi , Erasmus+ KA2 Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi için İşbirliği Projesi, Ulusal Düzey
-
2022 - 2022 Uygulama Mutfaklarında Atık Yönetimi Çalıştayı
-
2019 - 2022 Sharing experiences against exclusion and discrimination (SEED)
Erasmus Projesi , Erasmus+ KA2 Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi için İşbirliği Projesi, Ulusal Düzey
-
2020 - 2021 Kan'da Hızlı Toplam RNA İzolasyon Kiti Geliştirmesi (DUP-101219-AAH)
-
2012 - 2014 Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bazı Gıdaların Tekstürel, Reolojik ve Mikroyapısal Özelliklerine Etkisi
-
2012 - 2013 PİRİNÇ SÜTÜ İLE DÜŞÜK KALORİLİ DONDURMA ÜRETİMİ