Desteklenen Projeler
-
2021 - Devam Ediyor ‘Mikroalg Türleri Kullanılarak Nanopartikül Biyosentezi ve Üretilen Nanopartiküllerin Antibakteriyel Özelliklerinin Karakterizasyonu/İncelenmesi (BP-221220-MD)’
-
2021 - 2024 Farklı Coğrafi Koşullarda Yetişen Türk Safranının (Crocus sativus L.) Aroma Profilinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Azarabadi N. (Yürütücü), Yatmaz H. A., Tepe T. K., Genç Yılmaz E., Tatlısu N. B., Alıcı N.
-
2022 - 2022 Uygulama Mutfaklarında Atık Yönetimi Çalıştayı
-
2020 - 2021 Kan'da Hızlı Toplam RNA İzolasyon Kiti Geliştirmesi (DUP-101219-AAH)
-
2012 - 2014 Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bazı Gıdaların Tekstürel, Reolojik ve Mikroyapısal Özelliklerine Etkisi
-
2012 - 2013 PİRİNÇ SÜTÜ İLE DÜŞÜK KALORİLİ DONDURMA ÜRETİMİ