Yayınlar & Eserler

Makaleler 15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (13)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (14)
ESCI (1)
Scopus (13)
TRDizin (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 21

1. Salt Routes and Their Role in Gastronomic Tourism: Intersections of History and Culture

4th International Congress of New Generations and New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Yayınlanmadı) Sürdürülebilir Kalkınma

2. GAMIFICATION IN GASTRONOMY: THE EXAMPLE OF BINGOL LOCAL COOKING COMPETITION

8.th International Gastronomy Toırism Studies Congress, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.1245-1250, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

3. Ulusal ve Uluslararası Literatürlerde Türk Mutfağı İmajı

7. Uluslararası Mardin Artuklu Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Mardin, Türkiye, 10 Aralık 2021, (Tam Metin Bildiri)

4. Sorumlu Turizm: Sürdürülebilir Gastronomi Turizmine Genel Bir Bakış

Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 30 Eylül - 02 Ekim 2021, ss.177-178, (Özet Bildiri) Creative Commons License

5. Responsible Tourism: An Overview of Sustainable Gastronomy Tourism

International Congress of Emerging Trends in Tourism, Türkiye, 30 Eylül 2021, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

6. Investigation of Vertical Agriculture As a Potential Solution

7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES AND RURAL DEVELOPMENT, Türkiye, 17 Eylül 2021, (Özet Bildiri)

7. Dikey Tarımın Su Kıtlığına Potansiyel Bir Çözüm Olarak Sürdürülebilirlik Kapsamında İncelenmesi

ISPEC 7th INTERNATIONAL CONFERENCE on AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES and RURAL DEVELOPMENT, Muş, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2021, ss.167-170, (Özet Bildiri)

8. Potential Contributions of Gamification Concept in Social Adoption of Sustainable Development Goals

2nd International City and Ecology Congress within the Framework of Sustainable Urban Development, Trabzon, Türkiye, 02 Aralık 2021, cilt.1, ss.11, (Özet Bildiri)

9. Mardin Culinary Culture: The Importance and Sustainability of Sherbets

6th INTERNATIONAL MARDIN ARTUKLU SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, 25 - 27 Haziran 2021, (Özet Bildiri)

10. Determination of functionality of exopolysaccharide (EPS) producing probiotic cultures on technological and physicochemical properties of ice cream

2014 Annual Conference Exhibition Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements, 14 Kasım 2014, (Özet Bildiri)

15. Model Hazır Toz Kremşanti Ortamında Gum Sinerjisi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)

16. Rheological Characterisation Of Rice Milk Ice Cream Mix Effect Of Temperature

ICR 2012,The XVIth International Congress on Rheology, Nance, Fransa, 5 - 10 Ağustos 2012, ss.1, (Özet Bildiri)

17. 5-Hydroxymethylfurfural (5-Hmf) Content Of Different Food Groups In Turkey

11th International Symposium on the Maillard Reaction (ISMR), Nance, Fransa, 15 Eylül - 20 Mayıs 2012, ss.55, (Özet Bildiri)

19. Traditional Turkish menengic (Pistacia terebinthus) cofee

4th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.42, (Özet Bildiri)

20. Textural and sensory analyses of cream cheese

4th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.126, (Özet Bildiri)

21. Steady, dynamic and creep analysis of cheese spread: Effect of different temperatures

IbeReo2011, Rheology Trends: from nano to macro systems, Lizbon, Portekiz, 7 - 09 Eylül 2011, ss.15, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. Digital Strategies and Technological Developments for Commercial Kitchens With a Zero Waste Kitchen Approach

Community Resilience and Climate Change Challenges: Pursuit of Sustainable Development Goals (SDGs), Prof. (Dr.) Prithvi Yadav, Editör, IGI Global yayınevi, New York, ss.109-134, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

2. Nanoemülsiyonlar

Gıda Nanobiyoteknolojisi, Ceylan Zafer, Meral Raciye, Saygı Y. Birol, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.111-128, 2023

3. Gastronomi Mühendisliğine Giriş

Gastronomi Mühendisliği , Murat Doğan, Editör, Nobel Akademik Yayınları, Ankara, ss.1-10, 2023
Metrikler

Yayın

39

Yayın (WoS)

14

Yayın (Scopus)

13

Atıf (Scopus)

532

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

791

H-İndeks (Scholar)

13

Atıf (Sobiad)

51

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

13

Proje

10

Fikri Mülkiyet

25

Tez Danışmanlığı

22

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları