Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Ulusal ve Uluslararası Literatürlerde Türk Mutfağı İmajı

7. Uluslararası Mardin Artuklu Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Mardin, Türkiye, 10 Aralık 2021

Responsible Tourism: An Overview of Sustainable Gastronomy Tourism

International Congress of Emerging Trends in Tourism, Türkiye, 30 Eylül 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Investigation of Vertical Agriculture As a Potential Solution

7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES AND RURAL DEVELOPMENT, Türkiye, 17 Eylül 2021

Potential Contributions of Gamification Concept in Social Adoption of Sustainable Development Goals

2nd International City and Ecology Congress within the Framework of Sustainable Urban Development, Trabzon, Türkiye, 02 Aralık 2021, cilt.1, ss.11

Mardin Culinary Culture: The Importance and Sustainability of Sherbets

6th INTERNATIONAL MARDIN ARTUKLU SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, 25 - 27 Haziran 2021

Model Hazır Toz Kremşanti Ortamında Gum Sinerjisi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012

Rheological Characterisation Of Rice Milk Ice Cream Mix Effect Of Temperature

ICR 2012,The XVIth International Congress on Rheology, Nance, Fransa, 5 - 10 Ağustos 2012, ss.1

5-Hydroxymethylfurfural (5-Hmf) Content Of Different Food Groups In Turkey

11th International Symposium on the Maillard Reaction (ISMR), Nance, Fransa, 15 Eylül - 20 Mayıs 2012, ss.55

Textural and sensory analyses of cream cheese

4th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.126

Traditional Turkish menengic (Pistacia terebinthus) cofee

4th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.42

Steady, dynamic and creep analysis of cheese spread: Effect of different temperatures

IbeReo2011, Rheology Trends: from nano to macro systems, Lizbon, Portekiz, 7 - 09 Eylül 2011, ss.15

Kitap & Kitap Bölümleri

Gastronomi Mühendisliğine Giriş

Gastronomi Mühendisliği , Murat Doğan, Editör, Nobel Akademik Yayınları, Ankara, ss.1-10, 2023

Metrikler

Yayın

35

Atıf (Scopus)

480

H-İndeks (Scopus)

11

Atıf (Scholar)

738

H-İndeks (Scholar)

13

Proje

7

Fikri Mülkiyet

25

Tez Danışmanlığı

13

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları