Öğr. Gör. NURULLAH ZEKERİYA AKAR
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
3
Tümü (3)
TRDizin (3)
1.
Comparison of Some Physicochemical and Microbiological Properties of Samples of Plain Ice Cream produced as Industrial and at Local
AKAR N. Z.
,
ÖZDEMİR S.
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, sa.38, ss.352-359, 2022 (TRDizin)
2.
Exopolysaccharides from Lactic Acid Bacteria: Functional Properties and Effects on Yogurt Texture
AKAR N. Z.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online)
, cilt.5, sa.2, ss.1053-1068, 2022 (TRDizin)
3.
VURGULU ELEKTRİK ALAN (PEF) TEKNİĞİNİN ÇİĞ SÜTTE MİKROBİYAL LİPAZ ENZİM AKTİVİTESİ ÜZERİNE ETKİNLİĞİNİN ARAŞTIRILMASI
AKAR N. Z.
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
, cilt.9, sa.3, ss.1039-1044, 2021 (TRDizin)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
3
Atıf (WoS)
1
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
3
H-İndeks (Scopus)
1
Proje
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları