Makaleler
19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (7)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (6)
11. Sporcu Üniversite Öğrencilerinin Beslenme Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.2021, sa.14, ss.227-240, 2021 (TRDizin)
15. Evaluation of Sous-Vide Technology in Gastronomy
International Journal of Agricultural and Life Sciences- IJALS
, cilt.4, sa.1, ss.226-231, 2018 (Hakemli Dergi)
16. Bacillus cereus kaynaklı gıda zehirlenmeleri
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi
, cilt.3, sa.3, ss.245-253, 2017 (Hakemli Dergi)
17. Human Norovirus Infection: Identification, Epidemics and Treatment
International Journal of Agricultural and Life Sciences
, cilt.3, sa.1, ss.147-156, 2017 (Hakemli Dergi)
18. Vitamin D in a Nutshell
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.2017, sa.1, ss.59-69, 2017 (TRDizin)
19. The effective factors on microbial load of air in food plant and air sampling techniques
Journal of Istanbul Veterinary Sciences
, cilt.2, ss.24-27, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
13
6. HEALTH IMPACTS OF MICRO AND NANO PLASTICS
UNION OF THRACE UNIVERSITIES V. INTERNATIONAL HEALTH SCIENCES CONGRESS 2022, Bandırma/Balıkesir, Türkiye, 1 - 02 Aralık 2022, (Özet Bildiri)
7. İstanbul'da Farklı İki Mezbahadaki Sığır Karkaslarının Salmonella İle Kontaminasyonunun Araştırılması
9.Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, (Özet Bildiri)
9. Relationship with Obesity of Intestinal Flora and Probiotics
International Agricultural, Biological and Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
10. Bioplymers For Medical Applications
International Agricultural, Biological and Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, (Özet Bildiri)