Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

ULTRASOUND UYGULAMASININ GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIMI

2. ULUSLARARASI TOPKAPI BİLİMSEL ARAŞTIRMALARDA GÜNCEL GELİŞMELER KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Ekim 2023

Sürdürülebilir Gıda Teknolojileri ve Beslenme

3rd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Malatya, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.291-297

Alışveriş Merkezleri Bünyesindeki Yiyecek İçecek İşletmelerinden Alınan Kızartmalık Yağların Toplam Polar Madde Açısından Değerlendirilmesi

3rd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Malatya, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023

Spirulinanın Gıda Endüstrisi ve Beslenmedeki Yeri

3rd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Malatya, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.405-409

Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profilleri

5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Türkiye, 17 - 19 Mart 2023, cilt.1

HEALTH IMPACTS OF MICRO AND NANO PLASTICS

UNION OF THRACE UNIVERSITIES V. INTERNATIONAL HEALTH SCIENCES CONGRESS 2022, Bandırma/Balıkesir, Türkiye, 1 - 02 Aralık 2022

Bioplymers For Medical Applications

International Agricultural, Biological and Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018

Acrylamide formation in foods and its effects on human health

Ancon2017 International Congress on Chemistry and Materials Science, 5 - 07 Ekim 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıda Kontaminantlarından Dioksinler ve Potansiyel Sağlık Etkileri

SAĞLIK BİLİMLERİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR, Doç. Dr. Onur ORAL Dr. Öğr. Üyesi Ali Kemal NALCI, Editör, DUVAR, İzmir, ss.59-76, 2023

POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLAR VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ

Modern Tıp ve Sağlık Bilimleri Çalışmaları, Hülya ÇİÇEK, Nursel ALP DAL, Editör, • Livre de Lyon, Lyon, ss.193-210, 2023

Non-Thermal Food Preservation Methods in the Meat Industry

Technological Developments in Food Preservation, Processing, and Storage, Seydi Yıkmış, Editör, IGI Global, Hershey PA,, ss.44-64, 2020

BARSAK MİKROBİYATASI VE PROBİYOTİKLERİN OBEZİTE ÜZERİNE ETKİSİ

BARSAK MİKROBİYATASI VE PROBİYOTİKLER, PROF. DR. MUSTAFA NZAMLIOĞLU, Editör, TÜRKİYE KLİNİKLERİ, Ankara, ss.35-43, 2018

Metrikler

Yayın

36

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

38

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

1

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları